Un dormitor mai senzual...

O data cu racirea vremii, simtim tot mai mult nevoia sa ne retragem acasa, la caldura, sub paturile pufoase si moi. De aici pana la modificarea aspectului intregii incaperi astfel incat acesta sa corespunda...
O data cu racirea vremii, simtim tot mai mult nevoia sa ne retragem acasa, la caldura, sub paturile pufoase si moi. De aici pana la modificarea aspectului intregii incaperi astfel incat acesta sa corespunda nevoilor noastre (re)innoite de intimitate este doar un pas. Simti dragostea plutind in aer? Incearca sa iti transformi dormitorul simplu intr-o camera plina de senzualitate, "condimentand-o" cu elemente decorative adecvate...

1. "Imbraca" peretii

Varuitul peretilor este o metoda indelung laudata pentru rapiditatea si eficienta sa in crearea unui look nou si proaspat al incaperii. In cazul in care iti doresti ceva cu totul diferit de dormitorul tau alb, opteaza pentru culori vii, indraznete si mult mai romantice. Desi rosul este cea mai populara si senzuala culoare, varuitul peretilor in intregime in rosu nu este recomandabil.


In loc sa alegi rosul drept culoarea predominanta a incaperii, incearca o nuanta calda, cum ar fi culoarea mierii sau auriu fluid, presarand din loc in loc putin rosu. Aceste culori confera incaperii valoare si un aspect luxos, creand o atmosfera provocatoare si opulenta.

2. Schimba perdelele si draperiile

In locul materialelor grele din care sunt confectionate, de regula, draperiile, opteaza pentru perdele din materiale vaporoase, cum ar fi voalul subtire sau satinul. Combinatia de alb pur si rosu "fierbinte" intareste "look-ul" senzual al dormitorului tau. O perdea din voal alb si rosu confera o atmosfera intima si calda incaperii, datorita luminii care patrunde prin fereastra si care este, apoi, "filtrata" de perdea.

3.
Alege alte culori si materiale pentru asternuturi


Desi pare nesemnificativ, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci pentru transformarea completa a spatiului tau de locuit. Schimbarea lenjeriei si a asternuturilor pentru pat reprezinta trecerea de la "normal" la "mult mai romantic si senzual".

In cautarea lenjeriei de pat perfecte, trebuie sa ai in gand urmatoarele: romantism, sex-appeal, intimitate, confort. In afara faptului ca un material fluid si o culoare atragatoare vor fi de ajuns pentru ca partenerul tau sa simta dragostea plutind in aer, noile asternuturi iti vor aduce mai multa caldura si confort de-a lungul lunilor de iarna care se apropie.

Pentru un plus de intimitate, stropeste asternuturile cu cateva picaturi din parfumul tau preferat.
Cu siguranta, aceasta va fi o surpriza extrem de placuta pentru partenerul tau!...

4. Flori proaspete si lumanari

Din aceasta atmosfera provocatoare nu puteau lipsi lumanarile parfumate si florile proaspete, cu parfum delicat, care subliniaza intregul ansamblu. Pe piata, vei gasi o oferta impresionanta de lumanari, in variate forme, culori si arome. Totul depinde de tipul de lumanari pe care doresti sa le achizitionezi.

Doua lumanari "solide" si inalte reprezinta un aranjament destul de popular, la fel ca si cel format din patru lumanari groase, dar mici. Lumanarile de acest din urma tip ard mai incet, luminand slab si placut.

Un buchet de flori proaspete, viu colorate si parfumate, contribuie la intregirea atmosferei romantice din dormitorul tau.
In plus, un potpourri potenteaza mai mult simturile, astfel incat este indicat sa ai in vedere si acest mic detaliu, care este foarte posibil sa faca diferenta.

5. Muzica in surdina

Bineinteles, din aceasta incapere nu poate lipsi muzica! Pastreaza la indemana CD-ul preferat cu muzica instrumentala sau clasica, seteaza combina audio pe "repeat" si lasa muzica sa "curga" fara intrerupere. Astfel, indiferent de momentul din zi ales pentru retragerea in dormitor, te vei simti inconjurata de dragoste si romantism...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod