Supă-cremă de roşii

În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!
În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi  rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!

Ingrediente:


- 1 kilogram de roşii bine coapte
- 1 ceaşcă cu ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 ceaşcă cu morcov tocat
- 1/4 ţelină tocată mărunt
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
- 1/2 linguriţă piper negru

Preparare:


Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod