Horoscop: Ce nu îi place la o femeie, în funcţie de zodie

Află ce nu acceptă un bărbat nici în ruptul capului la o femeie, în funcţie de zodie. Astfel ştii ce trebuie să eviţi, dacă vrei să îl cucereşti.
MAI MULT DESPRE: barbati, horoscop, zodii, defecte
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FocSy pe 21 Sep 2011, 17:47
    Despre Rac

    Nu prea e adevarat... daca o femeie este frumoasa pt iubitul meu o place oricum ar fi imbracata si orice ar purta (bijuterii) si oricat de mult s'ar makia.. pt el daca o femeie este frumoasa poti sa'i dai si in cap :) si depinde cat ii de indragostit ;) ca daca i'ar jigni mama sau ma rog ar face altceva, la cat ii de indragostit nu cred ca i'ar pasa... poate putin, dar nu ar da importanta....:D cunosc eu astfel de persoane.... :)

    0
    0

  • K_4Life pe 27 Aug 2011, 02:37
    p/u cristina (scorpionii)

    draga chiar daca un scorpion iti este iubit iar tu nu esti dotata cu un bust generos, asta nu inseamna ca lui nu i-ar placea o fata dotata din acest punct de vedere...)))

    1
    0

  • lulu pe 15 Iul 2011, 13:23
    nu se potriveste

    nu e adevarat la varsator: el detesta formele voluptoase si nici slabele nu-i plac ci doar cele tocmai buuune.

    1
    0

  • liliana pe 13 Iul 2011, 09:39
    Leu

    Sotului meu nu i se potriveste caracterizarea de la Leu ... suntem impreuna de 7 ani si vreau sa zic ca ii place machiajul excentric si tinutele iesite din tipare... Acum probabil depinde de la persoana la persoana ...

    2
    0

  • ANDREI pe 12 Iul 2011, 19:36
    horoscop RAC

    Aiurea , mie imi plac femeile care se machiaza !!! La fel am apreciat intotdeauna la o femeie daca-si face pedichiura si manichiura,iar daca are atit mainile cit si picioarele mici este extraordinar...iar nu in ultimul rind nu uitati ca incaltamintea pe care o poarta o femeie ii descrie neasteptat de bine caracterul.

    3
    0

  • cristina pe 12 Iul 2011, 14:57
    minciuni

    nu e adevarat ce scrie la scorpion..eu sunt impreuna cu iubitul meu de activa ani buni si nu pot sa spun ca am un bust f generos.

    3
    1

  • raluca pe 12 Iul 2011, 11:07
    perfect adevarat

    E 100% adevarat ceea ce scrie la rac si sagetator

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod