Scoala Stelelor Zburatoare - Xuan Kong Fei Xing 1

Daca va intereseaza sa aflati ce fel de noroc are casa in care locuiti si, implicit, dumneavoastra, veti dori sa folositi Scoala Stelelor Zburatoare. Aceasta scoala...

Daca va intereseaza sa aflati ce fel de noroc are casa in care locuiti si, implicit, dumneavoastra, veti dori sa folositi Scoala Stelelor Zburatoare. Aceasta scoala este recunoscuta drept una dintre cele mai usor de aplicat, avand rezultatele cele mai bune.

In consultatiile pe care le ofer celor interesati folosesc invataturile acestei scoli, ajutand in acest fel multi oameni sa isi sporeasca nivelul sanatatii, fericirii si prosperitatii prin reamenajarea casei sau biroului.

In stabilirea hartii energetice, aceasta scoala foloseste, printre alte date, anul in care a fost construita casa. Desigur, acest lucru nu este de ajuns. Intereseaza, de asemenea, directia prin care casa primeste cea mai mare cantitate de energie (care, uneori, este directia usii sau partea dinspre strada a casei/biroului).



Intr-o harta energetica Xuan Kong Fei Xing se analizeaza 9 tipuri de energii denumite stele, de unde si numele acestei scoli. In conjunctie cu cele 9 stele, aici folosim 24 de directii pentru a intocmi o harta energetica. Nu este de ajuns sa stim doar ca directia usii este aproximativ est; de aceea este important sa intelegem cele 24 de directii.

Cele 24 de directii sunt marcate pe desenul alaturat prin caracterele chinezesti mari, rosii si negre, cuprinse intr-unul din cercurile de pe Luo Pan. Daca priviti si cercul din extremitatea exterioara, care cuprinde cele 360 de grade, veti observa ca fiecarei din cele 24 de directii ii corespund 15 grade ale busolei.

De asemenea, trebuie retinut faptul ca fiecare directie cardinala este impartita in trei: de exemplu, sudul este impartit in 3 directii: foc yang - Bing, cal - Wu si foc yin - Ding.
Daca vom face calculul: 8 directii (N, NE, E, SE, S, SV, V, NV) inmultit cu 3, vom ajunge la cele 24 de directii de pe Luo Pan.

De asemenea, este important sa retinem ca unele din cele 24 de directii sunt yin, iar altele yang. Acest fapt sta la baza viitoarelor calcule ce ne vor conduce la obtinerea unei harti energetice sau stelare. De exemplu, in cazul uneia dintre directii, stelele "zboara" (se aranjeaza in cadrul hartii) in sens crescator, iar in cealalta, in sens descrescator. Acest lucru conduce la obtinerea unor harti diferite.

In articolul viitor vom discuta despre alte cateva elemente de baza ale Scolii Stelelor Zburatoare.

Pana atunci, va sfatuiesc sa revedeti unul dintre articolele anterioare, intitulat "Sporirea puterii energiilor pozitive cu ajutorul fantanilor de apartament".
De ce? In acel articol explicam motivul pentru care o fantana este absolut necesara pentru cei/cele care doresc intr-adevar rezultate de pe urma investitiei pe care au facut-o intr-o expertiza Fengshui traditional. De curand am verificat inca o data acest lucru.

Am intocmit o expertiza pentru un cuplu de tineri in a caror casa intra din plin energia perioadei prezente (despre care vom vorbi in articolul viitor). Le-am sugerat sa cumpere cat mai repede o fantana Fengshui si sa o puna in zona benefica. Din diferite motive, nu au facut acest lucru pana de curand. Rezultatul? Au beneficiat de o noua oportunitate din care au castigat bani si care se va putea concretiza in mai multe aspecte.

Cu riscul sa ma repet, va aduc aminte ca prin aplicarea Fengshui traditional nu va vor aparea ca prin minune saci de bani in casa si nici seful dvs.

nu se va da la o parte din fotoliul sau, oferindu-vi-l dupa ce a auzit ca ai apelat la Fengshui! Ce se va intampla? In viata va vor aparea noi posibilitati de a deveni mai prosperi si mai impliniti pe mai multe planuri.

In alte cazuri, schimbarile pe care le-am recomandat au ajutat la concretizarea unor planuri sau contracte, la schimbarea unor locuri de munca nesatisfacatoare, la crearea unei atmosfere placute in casa sau la serviciu.

Aplicati cu incredere si, mai ales, cu repeziciune, sfaturile oferite in urma unei consultatii Fengshui traditional. Merita!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Renata pe 28 Iul 2008, 22:39
    directia de asezare a casei

    Cum pot stabili directia de asezare a casei cu ajutorul unei busole?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod