Popeyes – noul loc preferat al românilor pentru un prânz în stil Louisiana

Popeyes, celebrul lanț american de restaurante cu servire rapidă, s-a lansat de curând în România și i-a cucerit pe toți cei care i-au trecut pragul prin rețetele sale unice, în stil Louisiana.
Popeyes a devenit rapid locul preferat de întâlnire cu prietenii iar cozile impresionante care s-au format la deschidere au fost o confirmare a faptului că aprecierea de care se bucură brandul pe plan internațional este perfect justificată. După inaugurarea primului restaurant în Băneasa Shopping City, Popeyes România va deschide încă două noi locații în această vară în mall-urile AFI Cotroceni și ParkLake, iar clienții sunt așteptați să guste celebrul pui marinat, în stil Louisiana, unic pe piață.


Secretele unei rețete câștigătoare


Modul de preparare este cheia gustului deosebit, inspirat din bucătaria din Louisiana, care are la bază tehnici de gătire și condimente specifice, cu o tradiție culinară de peste 300 de ani. Puiul proaspăt este condimentat și marinat timp de 12 ore, apoi este dat manual prin panadă și prăjit la temperatura optimă pentru ca produsul final să fie fraged la interior și crocant la exterior. Căutarea a luat sfârșit și pentru cei care își doresc garniture ideală: la Popeyes, cartofii Cajun sunt îmbinarea perfectă între gust unic și acea crustă crocantă, atât de apreciată de clienți. American Biscuits sunt și ei un must have pentru cei care doresc să încerce gusturi noi. La Popeyes, meniul poate fi personalizat după gustul fiecăruia. Astfel, Crispy Tenders sau The Chicken Sandwich pot fi comandate fie în varianta clasică, fie în cea picantă. Iar cele picante, sunt chiar picante.

Meniu delicios la un click distanță


Cu un meniu variat și adaptat  tuturor clienților pregătiți să spună adio puiului obișnuit, Popeyes oferă o serie de produse unice în România, precum American Biscuit, Cajun Fries și, mai ales, faimosul The Chicken Sandwich, care a făcut înconjurul lumii pe internet. Clienții pot accesa Popeyes Mobile App sau Web App, aplicații  cele  oferă posibilitatea să comande online și să ridice comanda direct din restaurant. Mai mult, cei care folosesc aplicațiile pot primi puncte de loialitate prin programul Popeyes Rewards. În acest moment, Popeyes este singurul brand din QSR de pe plan local care oferă clienților posibilitatea de a comanda via website.


Un brand cu istorie


Popeyes a fost fondat în 1972, în New Orleans, și a devenit rapid unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, apreciat pentru rețetele sale autentice, în stil Louisiana. Prezent la ora actuală în peste 25 de țări, brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani și aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente ce l-au situat rapid în topul preferințelor clienților, inclusiv în România. România a marcat și o premieră la deschiderea primei locații Popeyes, un restaurant cu un design unic în Europa, ce surprinde prin accente portocalii vibrante și interioare colorate, atât stilul artei stradale, cât și al galeriilor tradiționale din Louisiana.

Până la finalul anului 2022 se vor deschide mai multe restaurante Popeyes în București, dar până atunci îi puteți vizita în Băneasa Shopping City și, în curând, vă puteți da întâlnire la Popeyes ParkLake și AFI Cotroceni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod