PERSPECTIVA FEMEILOR: Cele mai utile sfaturi pentru renovarea apartamentelor


Femeile și bărbații au aceeași inițiativă


Odată de mult stabilite diviziunile de locuri de muncă și sarcinile între sexe, în zilele noastre acestea au devenit învechite și depășite. Nu mai este corect să spunem că organizarea lucrărilor de construcție este preluată doar de bărbați, deoarece situația reală este complet diferită - femeile inițiază tot mai mult renovări și schimbări în casă și preiau inițiativa pentru reparațiile necesare. 
Pe măsură ce planificați și efectuați lucrări de construcție, majoritatea provocărilor cu care vă confruntați sunt aceleași, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie. De exemplu, atât bărbații, cât și femeile pot întâlni întotdeauna executanți nesiguri care își fac treaba sub standardele de calitate și nu respectă termenele convenite, în schimb știu să taxeze foarte mult.

Ceea ce femeile văd încă ca inegalitate


Cu toate acestea, există o diferență semnificativă între un bărbat și o femeie în calitate de client al unui proiect de renovare a apartamentelor. Femeile întâmpină adesea prejudecăți ale altor persoane că nu vor putea supraveghea lucrările de construcție sau că nu vor putea influența lucrătorii, care sunt practic întotdeauna bărbați. Și anume, există o părere veche, înrădăcinată, conform căreia constructorii și meșterii preferă să primească sarcini de la un alt bărbat, de la „șef”, decât de la o femeie. Tocmai din cauza unor astfel de prejudecăți, multe „șefe” se tem că meșterii nu vor să își pună în aplicare acordul cu privire la lucrări, termene sau preț. Acest scenariu creează un stres suplimentar femeilor într-un efort solicitant de construire și renovare.

Pentru a evita toate acestea, și mai presus de toate complicațiile și stresul inutile, v-am pregătit îndrumări utile cu privire la modul în care o femeie de astăzi poate redecora cu succes un spațiu de locuit, găsi contractori și organiza lucrări de construcție.
 
Astăzi, femeile, cu experiența și entuziasmul lor în renovarea caselor, descompun stereotipurile stabilite de gen, iar DaiBau.ro le ajută în acest sens

Pași greșiți în căutarea unor maeștri dovediți


Când începe remodelarea locuințelor, prima întrebare și întrebarea cheie este cum și unde să găsim meșteri de încredere, de calitate și calificați la un preț rezonabil.

Pentru a evita prejudecățile menționate, femeile moderne încep de obicei căutarea unor maeștri dovediți cerând recomandări prietenilor și căutând pe internet. Desigur, foarte puțini prieteni au avut recent aceleași tipuri de muncă pe care le planificați, așadar recomandarea lor în practică este cel mai puțin eficient mod de a ajunge la ofertele maestrului.

Cea mai bogată selecție de potențiali contractori poate fi găsită pe Internet, dar acolo veți găsi o pădure de informații neconfirmate împrăștiate pe reclame, forumuri și site-uri fără credibilitate, astfel încât nici măcar să nu știți de unde să începeți să alegeți candidați.

Cel mai bun mod de a găsi maeștri de încredere


Din fericire, căutarea online a unor maeștri dovediți vă va aduce întotdeauna pe portalul de construcții DaiBau.ro - jumătate dintre utilizatorii cărora sunt femei. DaiBau.ro este o platformă online cunoscută pentru baza sa de date de peste 10.000 de antreprenori de construcții și furnizori de servicii meșteșugărești dintr-o varietate de domenii: de la vopsire, instalarea aparatelor de aer condiționat și înlocuirea tâmplăriei, la lucrări mai complexe, cum ar fi betonarea, instalarea instalațiilor electrice sau arhitectura peisagistică.

Cu toate acestea, ceea ce face această platformă cu adevărat specială este că DaiBau face o listă scurtă de profesioniști certificați pentru dvs., dintre care o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine pe baza ofertei lor de termene și prețuri. Și cel mai important, pentru fiecare dintre profesioniștii dovediți în construcții ale căror oferte le primiți, puteți vedea evaluarea și recomandările pe care alți utilizatori le-au scris deja despre experiența lor de lucru cu aceștia.

 
După ce lucrarea este terminată, clienții de pe portalul DaiBau.ro lasă evaluări și comentarii pentru toți executanții, ceea ce garantează transparența, onestitatea și implementarea calitativă a proiectelor.

Platforma DaiBau.ro are astfel rolul de consultant personal, cu ajutorul căruia puteți alege cel mai bun și cel mai potrivit executant pentru lucrul solicitat. În același timp, întreaga procedură este foarte simplă. Este suficient să introduceți o descriere pe site, locul și ora lucrărilor pe care le planificați. Reprezentanții portalului vă vor examina solicitarea și vor solicita clarificări, dacă este necesar, iar apoi vor notifica furnizorii de servicii care corespund cerințelor dvs., astfel încât să vă poată trimite ofertele.

Alegeți un maestru care are mai multe recomandări bune


Iată un avantaj cheie care permite tuturor să aleagă cu certitudine pe cel potrivit din lista de executanți oferită: toți clienții de pe portal, după lucrare, își lasă ratingurile și comentariile despre toți executanții cu care au lucrat. Pe portal, veți găsi și alege rapid executanții de muncă care au evaluări, recomandări și referințe excelente și cu care clienții anteriori au fost mulțumiți atât de mult încât puteți lăsa renovarea casei dvs. cu conștiința curată.

Un exemplu de comentariu sincer asupra performanței lucrătorilor a fost lăsat de Ioana: „Expertiza și bunătatea sunt prima mea impresie! Au sugerat un termen mai lung pentru executarea lucrărilor, cu care am fost de acord pentru că am văzut în alte comentarii că prioritatea lor este calitatea. Au făcut totul în acord cu mine și sunt mulțumită de cât de meticulos au făcut treaba. "

Acest sistem garantează transparența, onestitatea și implementarea calității, deoarece executanții trebuie să depună un efort suplimentar dacă doresc să fie bine evaluați de clienții de pe portal. Evaluarea slabă și comentariile negative pentru executant înseamnă o reputație proastă și un număr mai mic de clienți viitori, pe care, bineînțeles, nimeni nu le dorește. Cu cât evaluarea medie a executanților se bazează pe experiența mai multor utilizatori ai portalului, cu atât sunt mai mari șansele ca imaginea performanței, calității și fiabilității lor adevărate să fie realistă și imparțială.

O astfel de evaluare și recomandare este, prin urmare, mult mai precisă decât, să zicem, experiența unică a unui prieten care recomandă un maestru cu care a lucrat. Poate cunoștința dvs. să fi avut noroc când l-a angajat și nici ea, nici dvs. nu cunoașteți imaginea realistă că majoritatea celorlalți clienți nu sunt deloc mulțumiți de profesionalismul său.
 

Astăzi, femeile sunt mai predispuse să-și renoveze casele decât bărbații
 
O rețetă pentru realizarea cu succes a renovării locuințelor


Cel mai bine este să începeți proiectul cu un calculator online pentru a verifica costul aproximativ al lucrării. Calculatorul de pe portalul DaiBau.ro vă va arăta gama de la prețul mic la cel mare pentru lucrările tipice, ceea ce vă va ajuta în mod semnificativ în gestionarea finanțelor și negocierile cu executanții.

Apoi, căutați vederi detaliate pe revista portalului cu sfaturi de specialitate pentru cele mai frecvente lucrări în timpul renovării și construcției. Aceste ghiduri practice, realizate de experți în arhitectură, construcții și meșteșuguri, vă vor ajuta să eliminați îndoielile cheie și să știți la ce să vă așteptați înainte de a începe negocieri concrete cu maeștrii despre modul de colaborare.

Și bineînțeles - după ce executanții efectuează munca pe care ați contractat-o, lăsați întotdeauna evaluarea lucrării efectuate pe DaiBau.ro și un comentariu cu privire la tratamentul lucrătorilor față de dvs. Acest lucru îi va ajuta pe ceilalți să facă cea mai bună alegere posibilă pentru implementarea proiectelor lor.

Oricât de solicitant ar putea părea efortul de renovare a apartamentului, cheia succesului este întotdeauna în dvs.: în viziunea voastră despre cum doriți să arate casa dvs. și în pașii pe care îi faceți pentru a vă finaliza marele proiect cu o victorie personală. Și cel mai important pas este să alegeți asociați responsabili care vă vor sprijini în acel succes - indiferent dacă sunteți femeie sau bărbat.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod