Horoscopul săptămânii 27 septembrie-3 octombrie. Gemenii sunt prinși între două sentimente contradictorii

27 Septembrie 2021

Gemenii singuri sunt prinși între două sentimente contradictorii. Ce e de făcut?


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta îți vei da seama ce simți cu adevărat și vei obține o claritate mai bună în ceea ce privește relația ta, indiferent cât de complicată ar fi aceasta.

Pe de altă parte, în aceste zile ar trebui să îmbini iubirea cu originalitatea. Dacă o faci, persoana de care ești atras/ă va fi cucerită de caracterul tău.

Ai toate șansele să începi o nouă relație, însă fă-o fără așteptări, ci doar cu emoția descoperirii.

Bani

Chiar dacă vezi în jurul tău oameni care au succes în afaceri, este mai bine să nu-ți investești banii dacă ambiția ta este proporțională cu ignoranța ta.

Îți vei atinge cu ușurință obiectivele mici, dar trebuie să fii mai perseverent/ă și să țintești mai sus dacă vrei să ai cu adevărat succes.

De asemenea, vine un moment în care trebuie sa îți asumi riscul implicării tale. Ai, fără îndoială, o mulțime de cunoștințe și informații de care te poți ajuta pentru a stăpâni mai bine arta negocierii cu scopul de a obține mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Observi în jurul tău o tendință de lipsă de comunicare și, de asemenea, tensiune. Poți să strigi spre cer și să faci o dramă din asta sau, dimpotrivă, să-ți dublezi eforturile pentru a deschide dialogul sincer cu persoana iubită.

Pe de altă parte, pasiunile vechi amenință să iasă la suprafață. Cele mai vechi amintiri de dragoste îți pot reveni în memorie. Și, inevitabil, vei analiza cum ai stat cu dragostea în ultima vreme. De asemenea, te vei întreba ce s-a întâmplat cu dragostea vieții tale.

Nu regreta ce s-a terminat. Ceea ce ai experimentat te-a îmbogățit și te-a ajutat să trăiești prezentul cu mai multă intensitate.

Bani

Încearcă să fii atent/ă săptămâna aceasta la acei colegi despre care știi că sunt invidioși pe tine. De îndată ce faci o greșeală, ei vor încerca să atragă atenția asupra ei și asupra punctelor tale slabe.

Depinzi de banii pe care îi câștigi, așa că nu îți risca jobul deoarece te enervează unul și altul. Orice răbufnire te poate scoate mai vinovat/ă decât ești.

De asemenea, s-ar putea să ai senzația că cineva încearcă să profite de tine, așa că ai grijă și fii cu ochii în patru!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Comunicarea din cuplu va fi mai dulce în această săptămână, deși tonul dramatic poate fi exagerat uneori, situație în care trebuie să-ți moderezi modul de a vorbi, astfel încât că nu îți copleșești partenerul/a.

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta îți va fi foarte dificil să te concentrezi asupra lucrurilor. Te scufunzi în gânduri cu și despre iubire. S-ar putea ca mintea ta să rătăcească către o persoană pe care ai întâlnit-o recent. În același timp, te poți simți copleșit/ă de un sentiment de nesiguranță.

Ți-e frică, dar nu ai idee de unde vine frica respectivă. Ar putea fi frica de a fi respins/ă sau de a pierde ceva foarte drag ție. Și, de asemenea, frica de a eșua. Acordă-ți timpul necesar pentru a analiza acest sentiment de nesiguranță și pentru a găsi o modalitate de a-l face să dispară.

Bani

Mintea ta ascuțită te va ajuta să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Nu te opri în fața necunoscutului, chiar dacă ai uneori un sentiment de frică.

Ieși din zona de confort pentru a evolua atât pe plan profesional, cât și finanaciar.

Și, chiar dacă te confrunți cu un eșec, acest lucru nu trebuie să îți taie aripile. E important să te auto-depășești și să fii într-o continuă competiție cu tine însuți. 

Citește și: Ce trebuie să faci înainte de a te căsători, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Încerci să nu aduci pe nimeni în gândurile tale, îți pui o mare barieră, dar nu va fi suficient. Vei realiza că un control constant al sentimentelor te priveză de lucrurile frumoase din viață.

Cu toate acestea, în această săptămână, dragostea își dă întâlnire cu tine. Dar, ea va veni din locul din care nu te aștepți.

Un sfat, nu uita că tandrețea este, de asemenea, foarte necesară pentru tine. Inima ta îți va reaminti asta. Cupidon se așteaptă să fii curajos/oasă și mândru/ă când vine vorba de iubire.

Bani

Problemele familiale îți fac viața la locul de muncă mai dificilă, dar totul ține de a-ți stabili un program și de a nu te abate de la el.

În ceea ce privește banii, se poate ca situația actuală să nu te satisfacă. Dar, pe de altă parte, nu ești dispus/ă să faci sacrificii pentru a schimba ceva.

Așadar, gospodărește-te astfel încât să nu simți că ai lipsuri. Cu alte cuvinte, îndinde-te cât te ține plapuma!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Vei avea un magnetism spiritual și senzual căruia partenerul/a de viață nu-i va putea rezista. Simți că provocarea actuală este de a fi mai tandru/ă și mai clar/ă atunci când comunicați. Nu îți fie teamă să lucrezi la acest aspect, chiar dacă este o problemă sensibilă.

Dacă ești singur/ă, un coleg sau un prieten va începe să te privească cu alți ochi și va deveni admiratorul tău secret.

Este surprinzător faptul că încă nu știi ce vrei în dragoste. Ești idealist/ă și, prin urmare, ai tendința să consideri adevărată doar dragostea din filme și povești. Ar trebui să știi că dragostea uneori rimează cu efort.


Bani

Intuiția și creativitatea ta se vor îmbunătăți. Proiectele pe care le considerai plictisitoare se vor transforma în ceva distractiv și nou.

Miercuri este cea mai bună zi pentru negocieri și investiții, deoarece șansa de câștig este mare.

Energia ta este atât de mare încât este posibil să experimentezi un fenomen paranormal.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, astrele îți vor veghea viața amoroasă și vor alunga pe oricine se apropie de tine cu intenții rele. Nimeni nu te va putea păcăli!

Oferă-i partenerului tău libertatea pe care și-o dorește, dar, în același timp, asigură-te că îi vei acorda suficientă atenție. Desigur, echilibrul este greu de găsit, dar ai mijloacele necesare pentru a-l atinge.

De-a lungul săptămânii, aceasta va fi principala ta preocupare și, dacă nu ești suficient de atent/ă, s-ar putea crea o distanță destul de mare în relație. Abordează situația cu mare prudență și tact.

Bani

În ceea ce privește afacerile, totul va fi destul de satisfăcător.

Vei reuși să îți reglezi conturile, cheltuielile vor fi compensate rapid de intrări monetare noi.

În caz de conflict între intuiția și logica ta, pariază pe prima. Trebuie să realizezi că e greu să iei decizia corectă. Dar, dacă îți asculți doar sentimentele, ai putea ajunge să-ți sacrifici slujba, să te rupi de tot de alte lumi. Urmează-ți inima, dar fii realist/ă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va trebui să eviți prin toate mijloacele să te cerți cu partenerul/a de viață. Ar fi păcat ca o ceartă să strice momentul bun prin care treci.

Ai putea simți, de asemenea, că problemele care afectează dragostea și tandrețea sunt deplasate. O anumită creștere a tensiunii ar putea apărea de nicăieri. Ceva vă împiedică să găsiți echilibrul.

Amintește-ți, viața nu merge întotdeauna așa cum îți dorești. Testele la care vei fi supus/ă te vor face mult mai puternic/ă în viitor.

Bani

La locul de muncă va fi o săptămână de muncă și efort în care rezultatele vor fi cele așteptate. De asemenea, vor exista și oportunități de a-ți crește veniturile dacă știi cum să le vânezi.

În unele zile vei fi puțin nervos/oasă. Dacă ai un presentiment sau dacă nu ești pe deplin sigur/ă de decizia pe care urmează să o iei într-o anumită situație, ar trebui să pășești calm și să nu tragi concluzii pripite.

De asemenea, ar trebui sa-ți aloci timp pentru a te gândi la ce ai de făcut, deoarece graba nu are niciun sens.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Atmosfera și aerul pe care îl respiri ar trebui să fie mai mult decât bun în tot ceea ce are legătură cu viața ta amoroasă. Dar, în spatele acestei aparente seninătăți, ceva ar putea fi ascuns.

Prin urmare, ar trebui să porți o conversație serioasă cu partenerul/a de viață.

Fără îndoială, există o chestiune despre care ar trebui să discutați imediat.

Bani

Banii vor fi în centrul atenției tale în această săptămână, dar vor fi într-un mod diferit, cu optimism și creativitat care te pot duce la un moment de progres de neegalat. Adică vești bune!

Aceste zile ar putea fi pline de rezultate bune. Dacă luna trecută ai avut senzația că avansezi și că puține lucruri ți se împotrivesc, nu este imposibil ca acum să culegi ultimele roade ale acțiunilor tale, atât profesional, cât și financiar.

După aceea, cu siguranță va trebui să te pregătești pentru a face o mică pauză, deoarece atmosfera se va schimba. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi foarte favorabilă pentru nativii singuri ai zodiei. Dacă îți urmezi intuiția, vei profita la maximum de norocul pe care astrele l-au pregătit pentru tine. S-ar putea să testezi mai multe relații amoroase.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceste zile vor fi pline de îndoieli, întrebări și confruntări. Analizează-ți bine relația, vei găsi cu siguranță numeroase motive să rămâi în ea. Comportamentul uman este destul de ciudat, nu te lăsa condus/ă de impulsivitate. Se pare că nu totul merge pe cele mai bune căi.

Dacă relația ta e la început de drum, e posibil să aștepți ca noua ta iubire să fie o revărsare de afecțiune și să-ți facă cele mai intime confidențe. Deci, ar trebui să presupui că această persoană așteaptă același lucru de la tine.

Bani

În domeniul profesional, te vei concentra asupra obiectivelor tale, în special asupra celor legate de beneficii financiare mai mari.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, simți că eforturile tale sunt în zadar. Din fericire, partenerii tăi sau oamenii apropiați îți vor deschide ochii și te vor face să privești partea plină a paharului.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu dai bani cu împrumut, mai ales în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Nu vei uita cu siguranță această săptămână, poate una dintre cele mai bune din an. Astrele emit o energie aducătoare de liniște, armonie și iubire.

Vor exista și momente în care trebuie să înveți să pui lucrurile în perspectivă. Poate că pe parcursul acestor zile va trebuie să te confrunți cu dificultatea de a câștiga recunoașterea și aprecierea cuiva foarte important pentru tine.

Nu e nevoie să dramatizezi nimic, altfel vei intra într-o stare melancolică. Poate fi pur și simplu o oportunitate de a te gândi la o activitate care ar reaprinde focul sentimentelor voastre.

Bani

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vei primi răspunsuri și reacții pozitive. De asemenea, vei primi vești despre moșteniri și daruri substanțiale.

Unele evenimente au făcut ca lucrurile să nu fie așa cum te-ai așteptat, iar ideea ta despre afacerea ideală nu este îndeplinită în practică.

Compromisurile sunt uneori necesare, deoarece oamenii trebuie întotdeauna să își ajusteze speranțele și limitele. Nu poți cere mai mult de la tine, nu poți cere mai mult de la alții. Aceasta este situația și trebuie să o iei ca atare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Vor exista două tipuri de situație în această săptămână: fie ești la un pas de despărțire, fie iubești cu toată ființa. Doar tu știi cu care te identifici.

Ar fi inutil să încerci să ascunzi ceea ce simți. Mai degrabă, ar trebui să te lași purtat de sentimente, pentru a te simți mai bine în interior.

Indiferent de cât de mult ți-ai calcula viața, toate planurile ar putea fi bine puse la încercare de elemente absolut neprevăzute. Nu transforma totul într-o catastrofă, în schimb, ar trebui să privești neprevăzutul drept oportunități.

Profită de ceea ce ai în prezent și acceptă că orice se poate schimba.

Bani

Profesional, te poți aștepta la lucruri grozave. Se anunță noutăți, apar noi moduri de a-ți face publicitate și, de asemenea, te poți gândi să faci schimbări la locul de muncă.

Dacă ești șomer/ă, veștile nu sunt atât de bune. De fapt, îți poți găsi cu ușurință un loc de muncă, însă pare că nimic nu te satisface.

Ai pretenții cam mari, deoarece te crezi mult prea bun/ă. Poate că ești, dar nu întotdeauna oamenii sunt apreciază la adevărata lor valoare. Dacă nu cobori ștafeta, va urma o căutare nesfârșită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei dori să petreci mai mult timp în sânul familiei, în căldura căminului, înconjurat/ă de dragostea și afecțiunea partenerului/ei.

Dacă ești singur/ă, doar dacă lași în urmă durerile din trecut vei reuși să găsești iubirea.

Dacă relația ta e la început de drum, vei simți un anumit disconfort cu ceva legat de viața de cuplu într-una din zile. S-ar putea să te întrebi dacă persoana cu care ești are aceleași planuri, speranțe și aspirații ca și tine.

Bani

Să fii critic/ă și obiectiv/ă cu deciziile tale te va ajuta să fii un profesionist mai bun. Vei căuta soluții pentru a lucra suplimentar, astfel încât să îți poți achita datoriile.

De asemenea, nu face o dramă din criticile care ți se aduc în mediul profesional. Adesea, ele sunt extrem de constructive. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod