Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 septembrie-3 octombrie. Taurul trebuie să fie cu ochii în patru

26 Septembrie 2021

Taurul s-ar putea să aibă senzația că cineva încearcă să profite de el, așa că ar trebui să fie cu ochii în patru.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă vezi în jurul tău oameni care au succes în afaceri, este mai bine să nu-ți investești banii dacă ambiția ta este proporțională cu ignoranța ta.

Îți vei atinge cu ușurință obiectivele mici, dar trebuie să fii mai perseverent/ă și să țintești mai sus dacă vrei să ai cu adevărat succes.

De asemenea, vine un moment în care trebuie sa îți asumi riscul implicării tale. Ai, fără îndoială, o mulțime de cunoștințe și informații de care te poți ajuta pentru a stăpâni mai bine arta negocierii cu scopul de a obține mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să fii atent/ă săptămâna aceasta la acei colegi despre care știi că sunt invidioși pe tine. De îndată ce faci o greșeală, ei vor încerca să atragă atenția asupra ei și asupra punctelor tale slabe.

Depinzi de banii pe care îi câștigi, așa că nu îți risca jobul deoarece te enervează unul și altul. Orice răbufnire te poate scoate mai vinovat/ă decât ești.

De asemenea, s-ar putea să ai senzația că cineva încearcă să profite de tine, așa că ai grijă și fii cu ochii în patru!

Citește și: Ce trebuie să faci înainte de a te căsători, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mintea ta ascuțită te va ajuta să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Nu te opri în fața necunoscutului, chiar dacă ai uneori un sentiment de frică.

Ieși din zona de confort pentru a evolua atât pe plan profesional, cât și finanaciar.

Și, chiar dacă te confrunți cu un eșec, acest lucru nu trebuie să îți taie aripile. E important să te auto-depășești și să fii într-o continuă competiție cu tine însuți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Problemele familiale îți fac viața la locul de muncă mai dificilă, dar totul ține de a-ți stabili un program și de a nu te abate de la el.

În ceea ce privește banii, se poate ca situația actuală să nu te satisfacă. Dar, pe de altă parte, nu ești dispus/ă să faci sacrificii pentru a schimba ceva.

Așadar, gospodărește-te astfel încât să nu simți că ai lipsuri. Cu alte cuvinte, îndinde-te cât te ține plapuma!

Leu(22 iulie - 22 august)

Intuiția și creativitatea ta se vor îmbunătăți. Proiectele pe care le considerai plictisitoare se vor transforma în ceva distractiv și nou.

Miercuri este cea mai bună zi pentru negocieri și investiții, deoarece șansa de câștig este mare.

Energia ta este atât de mare încât este posibil să experimentezi un fenomen paranormal.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește afacerile, totul va fi destul de satisfăcător.

Vei reuși să îți reglezi conturile, cheltuielile vor fi compensate rapid de intrări monetare noi.

În caz de conflict între intuiția și logica ta, pariază pe prima. Trebuie să realizezi că e greu să iei decizia corectă. Dar, dacă îți asculți doar sentimentele, ai putea ajunge să-ți sacrifici slujba, să te rupi de tot de alte lumi. Urmează-ți inima, dar fii realist/ă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă va fi o săptămână de muncă și efort în care rezultatele vor fi cele așteptate. De asemenea, vor exista și oportunități de a-ți crește veniturile dacă știi cum să le vânezi.

În unele zile vei fi puțin nervos/oasă. Dacă ai un presentiment sau dacă nu ești pe deplin sigur/ă de decizia pe care urmează să o iei într-o anumită situație, ar trebui să pășești calm și să nu tragi concluzii pripite.

De asemenea, ar trebui sa-ți aloci timp pentru a te gândi la ce ai de făcut, deoarece graba nu are niciun sens. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Banii vor fi în centrul atenției tale în această săptămână, dar vor fi într-un mod diferit, cu optimism și creativitat care te pot duce la un moment de progres de neegalat. Adică vești bune!

Aceste zile ar putea fi pline de rezultate bune. Dacă luna trecută ai avut senzația că avansezi și că puține lucruri ți se împotrivesc, nu este imposibil ca acum să culegi ultimele roade ale acțiunilor tale, atât profesional, cât și financiar.

După aceea, cu siguranță va trebui să te pregătești pentru a face o mică pauză, deoarece atmosfera se va schimba.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În domeniul profesional, te vei concentra asupra obiectivelor tale, în special asupra celor legate de beneficii financiare mai mari.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, simți că eforturile tale sunt în zadar. Din fericire, partenerii tăi sau oamenii apropiați îți vor deschide ochii și te vor face să privești partea plină a paharului.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu dai bani cu împrumut, mai ales în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vei primi răspunsuri și reacții pozitive. De asemenea, vei primi vești despre moșteniri și daruri substanțiale.

Unele evenimente au făcut ca lucrurile să nu fie așa cum te-ai așteptat, iar ideea ta despre afacerea ideală nu este îndeplinită în practică.

Compromisurile sunt uneori necesare, deoarece oamenii trebuie întotdeauna să își ajusteze speranțele și limitele. Nu poți cere mai mult de la tine, nu poți cere mai mult de la alții. Aceasta este situația și trebuie să o iei ca atare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Profesional, te poți aștepta la lucruri grozave. Se anunță noutăți, apar noi moduri de a-ți face publicitate și, de asemenea, te poți gândi să faci schimbări la locul de muncă.

Dacă ești șomer/ă, veștile nu sunt atât de bune. De fapt, îți poți găsi cu ușurință un loc de muncă, însă pare că nimic nu te satisface.

Ai pretenții cam mari, deoarece te crezi mult prea bun/ă. Poate că ești, dar nu întotdeauna oamenii sunt apreciază la adevărata lor valoare. Dacă nu cobori ștafeta, va urma o căutare nesfârșită. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Să fii critic/ă și obiectiv/ă cu deciziile tale te va ajuta să fii un profesionist mai bun. Vei căuta soluții pentru a lucra suplimentar, astfel încât să îți poți achita datoriile.

De asemenea, nu face o dramă din criticile care ți se aduc în mediul profesional. Adesea, ele sunt extrem de constructive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod