Paşte Fericit: 5 reţete pentru o masă îmbelşugată

5. Frigărui de porc cu ceapă roşie, ciuperci şi ardei roşu


Ai nevoie de:

  • 600 grame carne de porc
  • ceapă roşie
  • 12 roşii cherry
  • 6 căţei de usturoi
  • ciuperci
  • ardei roşu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o linguriţă de boia.


Preparare: Pisează usturoiul şi adaugă puţin ulei. Amestecă, până rezultă o cremă ca de maioneză. Adaugă un pahar cu apă. Taie carnea bucăţele şi stropeşte-o cu căteva linguri de mujdei. Păstrează restul de mujdei pentru servit. Presară sare şi piper. Formează frigărui, alternativ carne, roşie, ciuperci, ardei şi ceapă. Pune-le pe grătarul încins. Sunt gata în 20-30 de minute. La mijlocul perioadei de prăjire, pudrează-le cu boia de ardei. Serveşte-le cu mujdei şi salată verde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod