Modele de garduri pentru curti si gradini: 15 exemple care atrag toate privirile

Modele de garduri pentru curți și grădini: 15 exemple care atrag toate privirile

Amenajarea curții și a grădinii începe cu alegerea unui gard potrivit. Astfel, înainte de a trece la decorarea propriu-zisă a grădinii, vă recomandăm să realizați un gard deosebit, care să reprezinte piesa de rezistență a grădinii.
Pentru asta, vă venim în ajutor cu 15 modele de garduri pentru curți și grădini. Iată alegerile noastre:

Modele de garduri pentru curti si gradini

Gardurile clasice sunt construite din diferite materiale: de la lemn sau piatra naturala, pana la fier forjat sau tabla. Insa noi va propunem astazi cateva gaduri inedite, care cu siguranta vor atrage privirile celor din jur. Astfel, am selectat atat gardu12ri elegante, realizate din plante naturale sau bambus, cat si alte modele mai voioase si pline de culoare. 
Pentru realizarea celor din urma puteti opta, spre exemplu, pentru lemn pe care sa il vopsiti/ pictati, dupa bunul plac.
De asemenea, puteti opta pentru schiuri, placi de snowboard sau, de ce nu, pentru biciclete vechi, care nu mai pot fi folosite. Dupa cum vedeti, exista foarte multe materiale atipice pe care le puteti folosi pentru a construi un gard – trebuie sa aveti doar putina imaginatie si cateva ore libere la dispozitie. Iata 15 idei frumoase din care sa va inspirati: Citeste in continuare...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod