Leo Iorga

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit la 54 de ani

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Artistul suferea de mai mulți ani de cancer.

"Colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte", a anunţat Adrian Ordean pe Facebook.

"Drum lin, tata! Te iubesc!", a scris fiul lui Leo Iorga, Edy, pe Facebook.

Vestea a fost anunţată şi de trupa Iris: "Ne va fi dor de tine, luptătorule, de vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta... de tot. Drum lin, Leo Iorga!".

Adi Bărar, de la trupa Cargo, a scris: "Drum lin!"

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân.

Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul.

Artistul trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte, notează News.ro.

În ultimul timp, el a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.



Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe.

Pentru că Leo vrea să cânte, trăieşte pentru şi prin muzică: "Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt", spunea el.

Leo Iorga a avut o carieră de peste 30 de ani, făcând parte din trupele Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean. Vocea sa se identifică cu piesa "După ani şi ani", "Singur în noapte", "Să te gândeşti la mine", "Trenul pierdut" şi "Cine eşti tu oare?".


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod