Hai la picnic!

Daca vrei sa scapi de canicula si agitatia din oras, te poti retrage, pentru cateva zile, la munte, unde este mai racoare, la un picnic. Ca sa te scutesc de efort, ti-am facut o lista...
Daca vrei sa scapi de canicula si agitatia din oras, te poti retrage, pentru cateva zile, la munte, unde este mai racoare, la un picnic.Ca sa te scutesc de efort, am incercat sa iti fac o lista cu cele necesare pentru aceasta mica escapada:

Daca te-ai horatat sa stai mai multe zile la picnic si doresti sa intri in contact cu natura, in mod sigur vei avea nevoie de un cort. www.mormota.ro iti recomanda cortul Hannah Troll, din seria outdoor, pentru 3-4 persoane, usor de montat. Este prevazut cu o folie exterioara polyester uns cu un strat de poliuretan si cusaturi lipite (vulcanizate); folia interioara este din polyester respirant, iar cea de sol din polyethylene laminat.

Este rezistent la apa, are latime/lungime de 205x205 cm, antreu de 90 cm si o inaltime de 130 cm.
Suprafata este de 4,2 metri patrati, greutatea este de 3,8 kg, iar pretul de achizitie este de 310 lei.

Ce zici de un hamac? sensis.ro iti ofera unul la 95 lei cu TVA inclus. Este proiectat pentru o singura persoana si suporta o greutate maxima de 100 kg. Confectionat din bumbac gros de culoare verde, este prevazut cu tije care tin franghiile de prindere fiind din lemn. Trebuie sa stii ca necesita puncte de sustinere solide, distante confortabile fata de sol (mai mult de jumatate de metru) si intre copacii de sustinere. Dimensiunea materialului textil este de 80 x 200 cm.

Daca te-ai hotarat sa te duci cu prietenii la un picnic, o lada izoterma este indispensabila. Opteaza pentru Lada Izoterma Icetime 26 litri, al carei pret este de 95.50 lei (cu TVA inclus).
Este o lada izoterma compacta, de marime medie, excelenta pentru pastrarea la rece a produselor perisabile, avand o capacitate de racire pana la 20 ore atunci cand este folosita impreuna cu pastilele Freez Packs (pe care le poti achizitiona separat).

Este echipata cu maner ergonomic, sistem de inchidere etans si are o greutate de 2,5 kilograme. Daca doresti o lada izoterma de o capacitate mai mica, www.fisela.ro iti pune la dispozitie mai multe modele: Lada Izoterma Take 6, care are o capacitate de 4,5 litri(64.50 lei) si Lada Izoterma Icetime 15 litri (74 lei).

In ceea ce priveste vesela, poti opta pentru un set pentru 4 persoane, al carui pret este de 79 lei (cu TVA inclus).
Acesta include farfurii, pahare, linguri, furculite, cutite, solnite, cutit pentru aperitive, briceag multifunctional, toate ambalate in geanta rezistenta bej/negru cu buzunar exterior.

Nu uita de carpeta pentru picnic sau masuta plianta, caserole de plastic, pahare de unica folosinta; acestea pot fi achizitionate din orice magazin de specialitate.

La picnic se impune musai si un gratar sau un aragaz pe care sa sfaraie mici si felurite carnuri si legume. Aragazul Campingaz Bleuet 270 Micro este ultra-compact, foarte usor, facil de transportat si depozitat, prevazut cu un suport ajustabil (2 pozitii), iar pretul de achizitie este de 70 lei.

www.grillshop.ro iti recomanda modelul de gratar Giramondo, sub forma de valiza, foarte usor de instalat.
Este prevazut cu un vas din otel pentru jar, dotat cu gauri de ventilatie, picioare usor de instalat, dimensiunile fiind de 40(L) x 30(l) x 56(I) cm si o greutate de 3,8 kg. Pretul de achizitie este de 128 lei.

Pe langa toate acestea, mai poti lua cu tine o umbrela de soare, o saltea, felinare sau lanterne, termos etc. Nu uita de sacii cu gunoi: nu ii lasa in creierii muntilor, ia-i cu tine pentru a-i depozita in locurile adecvate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mikiadi pe 25 Aug 2008, 15:56
    Cat dureaza un picnic?

    Cum adica sa stai mai multe zile la picnic? "Daca te-ai horatat sa stai mai multe zile la picnic si doresti sa intri in contact cu natura"... Ati auzit de cineva care sa stea mai multe zile la picnic?

    0
    0

  • misu pe 20 Aug 2008, 08:38
    picnic

    Conform dictionarului explicativ al limbii romane, picnic inseamna "masa luatain comun in aer liber", deci nu are ce sa caute cortul la picnic!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod