Ghidul cadourilor de Crăciun

Moș Crăciun se poate strecura chiar și prin cel mai subțire horn (deși îi place cam mult turta dulce), are renii lui zburători și un sac fără fund plin de cadouri, dar trebuie să recunoaștem că are nevoie de un pic de ajutor și din partea ta.

Magia sărbătorilor se face resimțită în fiecare an indiferent de vârstă, iar sărbătorile sunt mereu un moment bun pentru a arăta recunoștință și iubire celor dragi.

Deși Moș Crăciun știe exact ce își dorește fiecare, uneori are nevoie și de un pic de ajutor din partea ta pentru a livra cadourile perfecte. Pentru că tu îi cunoști cel mai bine pe cei apropiați, cine poate să fie un sprijin mai bun pentru Moșul în aceste zile magice?

Așadar, pentru un plus de inspirație, am pregătit pentru tine o listă de cadouri de care oricine s-ar bucura, pentru a fi cel mai bun spiriduș al Moșului anul acesta!

 

Idei de cadouri pentru ea: soție, iubită, soră, mamă, bunică

 

Chloe Nomade Eau De Parfum Gift Set

Descoperă setul Chloe Nomade, parfumul spiritelor libere, al femeilor solare și naturale, care se bucură de frumusețea lumii. Oferă acest set cadou tuturor femeilor puternice din viața ta.

Setul conține apă de parfum de 75ml ce dezvăluie note de frezie proaspătă, mușchi de stejar și prune dulci și o loțiune de corp de 100ml cu aceleași note ce complimentează perfect parfumul, oferind astfel extra rezistență mirosului.

Setul include și un un parfum în varianta mai mică, perfect pentru un refresh on the go.

 

CK Euphoria Woman Eau De Parfum Gift Set

 

 

 

 

„Euphoria, o călătorie către infinit. Inspirat din libertatea de a-ți trăi visul” - Aceasta este descrierea perfectă pentru aroma Calvin Klein Euphoria. Este un parfum oriental fermecător în care orhideea, evidențiată de notele fructate exotice, dezvăluie siajul bogat și cremos. O promisiune senzuală care evidențiază frumusețea misterioasă a femeii.

CK Euphoria Woman Eau De Parfum Gift Set este alegerea perfectă pentru un cadou de Crăciun pe care orice femeie puternică din viața ta îl va considera irezistibil, fie că este mama, iubita, soția sau chiar soacra ta.

Setul conține Euphoria Woman apă de parfum 100ml și loțiune de corp 100ml.

 

Burberry Her Eau de Parfum Festive Gift

Oferă anul acesta de sărbători un set cadou semnat Burberry. Surprinde-ți persoana iubită cu Burberry Her Eau de Parfum pentru femei, o aromă delicată și intensă, dedicată doamnelor și domnișoarelor feminine și elegante.

Este un parfum fructat floral ce include note de fructe de pădure, portocală, iasomie și mosc vanilat. Este un parfum cu adevărat memorabil.

Setul include și o cremă de corp 75ml, pentru un plus de intensitate a aromei.

Setul se regasește într-o cutie metalică decorată inedit, perfectă pentru a fi oferită de sărbători și nu numai.

 

Hugo Boss The Scent for Her

 

 

 

Bucură-te de setul cadou Boss The Scent for her, ideal pentru a fi oferit unei femei în preajma sărbătorilor.

Inspirat de nouă identitate a BOSS, parfumul emană o eleganță feminină sublimă, căldură și seducție, fiind dominat de note fructate și florale de piersică și frezie. În compoziția aromei se remarcă tonuri de floare orientală de Osmanthus și cacao.

Setul include apă de parfum de 30 ml și cremă de corp din aceeași gama în formatul de 50ml.

 

Narciso Rodriguez Pure Musc For Her Eau De Toilette Gift Set

Narciso Pure Musc For Her este un parfum floral cu note de mosc. Un parfum expresiv, cu un șarm irezistibil. Luxul discret și senzualitatea se împletesc în acest parfum fermecător precum o catifea pudrată.

Este un cadou de Crăciun care va fi deosebit de apreciat de femeile care iubesc eleganța și rafinamentul clasic. Parfumul are în compoziția sa moscul, parfum de flori și cașmir.

Setul conține Narciso Musc For Her apă de toaletă 50ml, lapte de corp 50ml și gel de duș 50ml.

 

Coach Open Road Eau de Toilette Set

Descoperă setul Coach Dreams Sunset, parfumul cu o aromă lejeră, proaspătă, inconfundabilă. Parfumul Dreams Sunset te cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

Este un parfum cu note florale și de ambră, pere, bergamotă, magnolie, iasomie, vanilie și boabe de tonka.

Poți oferi acest set cadou de sărbători sau te poți bucura chiar tu de parfumul în format full size, body lotion și travel size.

 

Hugo Boss Alive Eau De Parfum Festive Gift Set

Oferă cadou setul Boss Alive Festive Gift Set femeilor din viața ta! Setul include parfumul Boss Alive, o aromă contemporană și feminină, ce îmbină note suave și îndrăznețe.

Boss Alive eliberează note spumoase de măr și prună, dar și note florale de iasomie sambac, tonuri lemnoase și vanilie.

Setul include, pe lângă parfum, o cremă de corp de 50ml pentru un plus de aromă care se păstrează pe tot parcursul zilei.

 

Gucci Beauty Wishes Eau de Parfum Set

Setul Gucci Flora Gorgeous Gardenia format din parfum, miniatură și parfum pentru poșetă de 7.4 ml este un cadou inspirat pentru sărbători.

Parfumul este construit în jurul florii Gardenia, admirat încă din zorii timpului pentru splendoarea sa și despre care se spune că este folosit în elixiruri și poțiuni magice. Iată cele mai pregnante note ale aromei: floare de păr, fructe roșii, mandarină, zahăr brun și patchouli.

 

Jimmy Choo I Want Choo

Parfumul "I Want Choo" este o explozie de bucurie și bună dispoziție, o compoziție florală orientală strălucitoare al cărei siaj cu accente senzuale se dovedește ultra captivant și seducător.

Notele sale de vârf debordează de entuziasm: notele acidulate de mandarină îmbrățișează nuanțele suave și catifelate de piersică.

Notele de mijloc florale, îndrăznețe, aduc împreună eleganța senzuală a iasomiei sambac și accentele vanilate de crin roșu. Pe piele, notele de bază - vanilie și smirnă - intensifică senzualitatea întregii compoziții, conferindu-i un siaj intens și captivant.

 

Set Skincare Clarins

Oferă un cadou special cu Clarins Extra-Firming, un set conceput special pentru o rutină completă de îngrijire a pielii.

Setul include produse cu rol în a reda suplețea, catifelarea și conturul pielii, fiind dedicat tuturor tipurilor de ten ce necesită revitalizare și hidratare.

Vei găsi în setul cadou produse bestseller: Extra-Firming Day și Nigh Creams, dar și Extra-Firming Phyto-Serum. 

 

Elemis Skin Wellness Collection Gift Set

Orice iubitoare de skincare și-ar dori să primească setul Elemis Skin Wellness Collection conceput special pentru o rutină completă de îngrijire a pielii.

Setul conține produse best seller: Pro-Collagen Cleansing Balm, Superfood Facial Wash, Tampoane faciale Dynamic Resurfacing, Superfood Midnight Facial, Superfood Day Cream. Iată un cadou must-have pentru un ten intens hidratat și luminos.

 

Set Îngrijire Double Serum & Beauty Flash Balm

Descoperă setul Double Serum Beauty Flash by Clarins, o idee originală de cadou pentru cei dragi în preajma sărbătorilor.

Oferă o bucurie inedită unei pasionate de skincare cu setul Double Serum Beauty Flash ce include 3 dintre cele mai iubite produse din gama Clarins: serumul Double Serum, balsamul Beauty Flash și uleiul de buze Lip Confort Oil. Acestea contribuie la o piele intens hidratată și netedă.

 

Clarins Mascara Supra Volume Gift Set

Descoperă setul Clarins pentru îngrijirea și înfrumusețarea ochilor tăi. Total Eye Lift reprezintă produsul expert de îngrijire a ochilor cu extract organic de harungana ce creează un efect de lifting în jurul ochilor în doar 60 de secunde.

Instant Smooth Perfecting Touch estompează instantaneu imperfecțiunile, iar Supra Volume Mascara adaugă touch-ul final pentru un look îndrăzneț.

Setul include: Total Eye Lift, Instant Smooth Perfecting touch și Supra Volume Mascara.

 

Filorga Global Repair Balm

Descoperă Global-Repair Balm, balsamul care oferă o îngrijire excepțională tenului prin ingredientele și uleiurile vegetale anti-îmbătrânire din componența sa.

Balsamul asigură o acțiune țintită asupra celor 10 semne ale îmbătrânirii: densitate, fermitate, riduri, strălucire, elasticitate, contur facial, volum, tonus, uniformitate și hidratare.

Beneficiul său suplimentar: o textură bogată care infuzează pielea, protejează și susține bariera naturală a pielii pentru a lupta împotriva senzației de uscăciune și iritație.

 

Karl Lagerfeld Rome Divino Amore

Iată o altă idee inspirată de cadou ce poate fi oferită unei femei în preajma sărbătorilor: aroma Rome Divino Amore, semnată Karl Lagerfeld.

Rome Divino Amore este un parfum floral lemnos, un must-have în colecția de arome a oricărei doamne și domnișoare moderne.

Notele de vârf sunt portocală, neroli și portocală amăruie, acompaniate de note de iasomie, orhidee și lemn de santal, chihlimbar și mosc.

 

Set Real Techniques Essentials Brush Kit

Orice femeie care iubește machiajul va fi încântată să primească de Crăciun setul Real Techniques Essentials Brush Kit.

Miracle Complexion Sponge este perfect pentru aplicarea fondului de ten lichid, pensula pentru pudră creează un finisaj superb, iar pensula de fixare oferă un machiaj care rezistă întreagă zi.

Setul conține 4 pensule perfecte pentru a face tot machiajul tenului, precum și faimosul burețel Miracle Complexion Sponge.

 

Set de pensule Eco Tools Supranatural Face Kit

Eco Tools Elements Super-Natural Face Makeup Brush Kit are toate pensulele esențiale pentru un machiaj complex care va pune în valoare frumusețea naturală. Setul de 5 pensule este ideal pentru produse pentru față, obraji și ochi, mai ales pentru cele cremoase.

Folosește pensula Diffuse Shadow Brush pentru a aplica culoarea pe toată pleoapa și vârful pentru a defini pliul pleoapei. Pensula pentru corector are o formă plată, perfectă pentru a ascunde orice imperfecțiune. Pensula pentru fond de ten plată aplică fondul de ten perfect fără a lăsa urme.

 

Idei de cadouri pentru el: soț, iubit, frate, tată, bunic

 

Hugo Boss Bottled Eau De Toilette Gift Set

 

Lansat în anul 1998, Boss Bottled a știut să evolueze odată cu timpul și să se impună drept un parfum clasic pentru bărbații de toate vârstele, datorită notelor sale rafinate și captivante de măr, scorțișoară și lemn de santal.

Setul reprezintă o idee inedită de cadou pentru sărbători, întrucât include Boss Bottled Eau de Toilette 50 ml și deodorant spray Boss Bottled 150 ml. Acesta poate deveni surpriza perfectă de sub brad pentru soțul sau iubitul tău, tatăl, fratele sau un prieten drag.

 

Calvin Klein Defy Eau De Toilette Gift Set

 

Setul Calvin Klein Defy reprezintă o alegere inspirată de cadou pentru cei dragi în preajma sărbătorilor.

Parfumul Calvin Klein Defy este un contrast îndrăzneț de prospețime revigorantă și lemn puternic, fiind dedicat bărbatului modern care își explorează adevărurile autentice și contrastele din interior. De la notele de vârf de ulei de mandarine și ulei de frunze de cedru, parfumul dezvăluie o inimă de lavandă și note de frunze de violete, la care se adaugă vetiverul și moscul.

Acest set cadou festiv cu apă de toaletă CK Defy Eau de Toilette conține: CK Defy Eau de Toilette și CK Defy Gel de dus.

 

L'Eau D'Issey Pour Homme Eau De Toilette Gift Set

 

 

Iată o idee de cadou pentru un bărbat elegant și cu un caracter puternic. L'Eau d'Issey pour Homme oferă o prospețime care persistă și surprinde cu note neașteptate de mandarine și yuzu, un fruct citric japonez cu o aromă profundă și vibrantă.

Setul conține Apă de toaletă L'Eau d'Issey pour Homme 75 ml și gel de duș 50 ml.

 

Montblanc Explorer Gift Set

Oferă Montblanc Explorer gift set ca o invitație la o călătorie fantastică, un apel irezistibil la aventură!

Această apă de parfum lemnos-aromatică neconvențională dezvăluie o bergamotă italiană cu tonuri verzi ce contrastează cu o notă puternică de vetiver din Haiti și patchouli.

Setul include, pe lângă parfum, un travel size și un shower gel.

 

Coach Open Road Eau de Toilette

 

 

Oferă cadou Coach Open Road persoanelor tale dragi în preajma sărbătorilor de iarnă.

Apa de toaletă aromatică se deschide cu note de vârf răcoroase și revigorante de măr roșu suculent și lămâie spumoasă. Aceste note sunt evidențiate de o doză energizantă de piper Sichuan picant, urmată de un amestec îndrăzneț de lavandă și salvie.

Pentru a încheia, notele de bază sunt un amestec modern de patchouli, vetiver și lemn de cedru.

 

Converse Run Star Legacy CX

De Crăciun, alege să îți surprinzi soțul sau fratele cu o pereche de încălțări must-have în acest sezon și nu numai.

Noul model Run Star Legacy CX, beneficiază de un design superior al tălpii, ce depășește așteptările tuturor. Silueta este conturată de o bandă rezistentă din cauciuc, ce oferă confort și calitate.

Depășește-ți limitele și mergi mai departe cu cea mai bună versiune a ta.

 

Idei de cadouri pentru Secret Santa

 

Eco Tools Bioblender

 

Eco Tools Bio Blender este primul burețel de machiaj 100% biodegradabil. Are o formă unică angulară cu 3 tăișuri concepute pentru a avea precizie în zone mici, precum colțul ochiului.

Oferă acest produs cadou oricărei iubitoare de machiaj!

 

Makeup Revolution 5D Lash Pow Mascara

Toate femeile adoră genele accentuate, așadar noul mascara 5D Lash Pow de la Make-up Revolution este cadoul ideal! Are un sistem revoluționar de deschidere printr-un simplu click, conferă genelor o lungime maximă și un volum incredibil.

Produsul este foarte ușor de aplicat, asigurând un efectul must-have de îndesire și prelungire a genelor.

Are o culoare intensă și este recomandat să se aplice prin tușe delicate de la rădăcină până la vârfuri.

 

Makeup Revolution Soap Styler

Pentru că sprâncenele reprezintă o prioritate atunci când vine vorba de machiaj, Soap Styler de la Makeup Revolution este un cadou ideal pentru pasionatele de beauty.

Este produsul revoluționar care te poate ajuta să îți stilizezi sprâncenele cu ușurință. Inspirat de trucul de la Hollywood de a folosi săpunul pentru fixarea sprâncenelelor, acest produs inedit ajută la fixarea sprâncenelor, pentru un finish natural, dar și un aspect laminat.

Kit-ul dispune de o perie practică pentru sprâncene și o oglindă, fiind perfect pentru îmblânzirea rapidă a sprâncenelor.

 

Revolution PRO New Neutral Shadow Palette

Strălucește cu încredere! Paleta de farduri de ochi Revolution PRO New Neutral are grijă ca privirea ta să fie seducătoare și să hipnotizeze orice trecător.

Paleta conține nuanțe aurii, visinii și roz - atât mate, cât și strălucitoare. Joacă-te cu cele 18 nuanțe - datorită combinației de culori, poți crea orice look.

Este un cadou ideal, având toate nuanțele necesare unui machiaj complet.

 

Women’s Secret Intimate Daydream

Vrei un cadou cu care să nu dai greș? Încearcă Intimate Daydream de la Women’s Secret.

Este un parfum floral-fructat de damă, ideal pentru a fi purtat în fiecare zi. Notele de vârf sunt mandarină, mure și petit grain; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal și floare de prun; Notele de bază sunt mosc, cedru, ciocolată amăruie și boabe de tonka.

Așadar, iată o idee inedita de cadou pentru Secret Santa.

 

Pepe Jeans For Her

 

 

Descoperă Pepe Jeans Bright, un parfum deosebit, ideal pentru a fi oferit de sărbători.

Parfumul se deschide cu note delicate de mandarină, la care se adaugă tonurile proaspete și vibrante de ghimbir. Liberă și îndrăzneață, aroma dezvăluie o inimă feminină și puternică de trandafiri albi, ce creează dependență.

 

Elizabeth Arden White Tea 

Apa de toaletă Elizabeth Arden White Tea pentru femei este inspirată de dulceața și aroma unei cești de ceai.

Acest parfum senzual este infuzat cu note orientale care creează dependență. Uniform și liniștitor, Elizabeth Arden White Tea este un parfum feminin și plăcut, perfect pentru a fi dăruit în preajma Crăciunului.

 

ADOPT Fairyland Eau de Perfume

 

 

Alege parfumul potrivit unei femei independente, pline de surprize.

Adopt Fairyland este delicios și surprinde prin note de iasomie, vanilie și pere. Parfumul este feminin și delicat, perfect pentru a fi purtat în fiecare zi.

 

Tangle Teezer Brushes

 

Cel mai cunoscut brand de perii de păr, Tangle Teezer, aduce produsele sale deja bine cunoscute în haine de sărbătoare. Peria The original, peria The Wet Detangler și, de asemeanea peria Compact Styler în culori potrivite sezonului de Craciun și Anul nou. Poți găsi periile online pe Douglas sau pe Emag.

Alege cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi de sărbători. Surprinde-ți mama, sora, soția, iubita, soțul, fratele sau tatăl cu daruri inedite, care să le ofere un moment de bucurie în prag de Crăciun.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod