Dr. Oz: 6 alimente care luptă cu îmbătrânirea şi-ţi menţin tenul tânăr




3. Nucile braziliene


Sunt bogate în seleniu, un mineral care stimulează producţia unui antioxidant implicat în procesul de încetinire a îmbătrânirii premature. Dr. Oz susţine că prin consumul a două nuci braziliene pe zi poţi să încetineşti îmbătrânirea tenului.

Acelaşi mineral esenţial se regăseşti şi în cod pe care Dr. Oz îl recomandă pentru a fi consumat împreuncă cu alţi peşti, cum ar fi somonul, sardinele, tonul, macroul şi heringul. Aceştia conţin grăsimi sănătoase care redau strălucirea părului şi a tenului.



4. Castraveţii


Este esenţial să-i consumi cu coajă, deoarece în ea se regăsesc anumite substanţe care reduc ridurile şi stimulează producţia de colagen. Astfel, pielea ta va beneficia de o hidratare optimă, deoarece castraveţii au multă apă, dar şi de efect antirid datorită conţinutului de siliciu din coaja lor.


5. Ouăle


Sunt bogate în fier şi biotină care sunt esenţiale pentru sănătatea pielii şi a părului tău. Consumă-le fierte sau în diverse preparate şi evită să le prăjeşti.


6. Avocado


Aceste fructe sunt printre cele mai bogate în grăsimi mononesaturate şi biotină care împiedică îmbătrânirea pielii şi îi conferă un aspect sănătos şi luminos.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 10 Nov 2014, 11:19
    Alimente sanatoase

    Alimente recomandate impotriva imbatranirii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod