Culorile toamnei pentru apartamentul tau

Te intereseaza amenajarea apartamentului tau in aceeasi masura in care iti doresti sa fii in pas cu moda, tendintele in ceea ce priveste machiajul si ultimele noutati ale tehnologiei.

Te intereseaza amenajarea apartamentului tau in aceeasi masura in care iti doresti sa fii in pas cu moda, tendintele in ceea ce priveste machiajul si ultimele noutati ale tehnologiei.

Vrei ca stilul apartamentului tau sa te defineasca, sa "vorbeasca" despre propria personalitate si sa fii la curent cu cele mai noi tendinte in ceea ce priveste designul interior.

Orice locuinta are nevoie de un aspect mai proaspat si nu exista nimic rau in a face modificari sezoniere. Astfel, hai sa vedem care sunt culorile acestei toamne pentru caminul tau!

Cu siguranta, inainte de a te apuca de marile proiecte de amenajare, te uiti si in portofel... Probabil ca nu iti permiti sa pui in aplicare decat planuri mici, dar pana si modificarile minore pot face mari diferente. O privire aruncata asupra paletei cromatice "la moda" in toamna 2006 iti arata cat de creativa poti fi si cum te poti folosi de nuante pentru a face o primire triumfala toamnei acasa la tine!

Cand vine vorba despre culorile toamnei, ai in permanenta in vedere natura.

Tonurile calde de pamant sunt cat se poate de in voga, la fel ca si cele traditionale, cum ar fi teracota sau ocrul "uscat" de soare, culoarea mierii, pamantul ars, auriul sau tentele de roscat.

Atentie maxima! Nu ignora griul in acest sezon, care este si o culoare la moda si in ceea ce priveste moda. Sa ai in vedere tonurile de gri mangal, urbane, si nu griurile plictisitoare, adevarate locuri comune.

Negrul este intotdeauna in top! Dar nu exagera, pentru ca, in loc sa ofere senzatia de sofisticat si elegant, va parea ca esti in doliu... Ia in vedere negrul, griul si tonurile neutre de pamant, dar daca iti lipseste foarte mult culoarea si ti se pare ca nu exista viata daca iei in calcul doar aceste nuante, rosul (mai mult sau mai putin inchis) si purpuriul sunt cele mai "tari" culori in aceasta toamna.

In particular, daca "ti se pune pata" pe rosu, un ton rubiniu este tot ceea ce ai nevoie! Fie ca este vorba despre un pled pentru canapeaua din living sau pentru patul din dormitor, fie ca este vorba despre un "pres" nou, rosu, care iti intampina oaspetii de indata ce intra in casa, esti deja in tendinte!

In cazul in care rosul te unge pe suflet, numai sa fie folosit in cantitati mici, poti apela la accente de rosu in camera de baie (cum ar fi prosoapele, suportul pentru periutele de dinti etc.) sau in bucatarie (un nou spalator de vase, un prosop pentru maini, o tava pentru ceai sau o manusa de bucatarie).



Albul alaturat negrului sofisticat reprezinta intotdeauna o combinatie izbitoare, dar foarte bine armonizata - albul ajuta negrul sa para "proaspat", "in voga" si... echilibrat. Daca ai un scaun sau o canapea albe sau crem, cateva pernute decorative, negre, vor aduce un suflu nou si mai mult fler intentiei tale decorative.

Acelasi lucru este valabil si pentru dormitorul tau - daca ai lenjerie de pat alba, fetele de perna negre - fie ca sunt complet negre sau au un model sic, negru - vor contrasta in mod armonios cu "neaua" patului.

Albul ca zapada va atenua si "inmuia" si tonurile de gri, creand senzatia de argintiu si mai multa luminozitate... diafana. In acest fel, nuantele de gri nu vor parea niciodata plictisitoare sau "prafuite".

Daca nu vrei sa dai gres, auriul trebuie sa fie alegerea ta in aceasta toamna! Auriul este acel gen de culoare pe care pur si simplu nu poti sa o ignori atunci cand vine vorba despre proiectele de design interior adecvate lunilor de toamna.

Un covor de mici dimensiuni, care nu acopera intreaga suprafata, este un accesoriu care surprinde in mod placut in orice incapere din locuinta.

Un nou set de covorase pentru baie (pentru cada sau dus si vasul de toaleta), in aceasta culoare vie, reprezinta, de asemenea, un detaliu care "sparge" monotonia si vorbeste despre sezonul in care ne aflam.

Nuantele metalice si chiar obiectele metalice sunt la mare pret in aceste luni, asa ca nu exclude posibilitatea achizitionarii unui obiect decorativ din metal auriu. Sau gandeste "in termeni metalici" la o scala mult mai mica, integrand insa si aceasta tendinta in planurile tale - un nou suport metalic pentru periutele de dinti sau pentru sapun. Nu uita: adesea, mai putin inseamna mai mult...

Daca vrei sa respecti "tendintele", cea mai buna optiune pentru locuinta ta este sa apelezi la tonurile de pamant: ruginiu, ocru auriu, verde masliniu, kaki, tonuri de maro etc. Iar pentru cei care iubesc cu adevarat culoarea, dupa cum am amintit deja, cea mai buna alegere o reprezinta rosul si purpuriul.

Culorile acestui anotimp in designul interior au fost comparate cu nuantele frunzelor moarte, ceea ce nu este departe de adevar...

Orice nuante vei alege pentru proiectele tale de reamenajare a locuintei, distreaza-te, joaca-te cu aceste tonuri si culori si nu te teme de experimente - adesea, din joaca pot iesi cele mai frumoase si creative modalitati de a-ti decora locuinta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod