Casa ta. Cum să împodobeşti cu stil bradul de Crăciun. 20 de imagini care te inspiră

Alege o paletă restrânsă de culori şi nu folosi prea multe globuleţe şi decoraţiuni care să îl încarce în exces. Descoperă câteva reguli esenţiale ca să ai un pom de vis!
Foloseşte o paletă restrânsă de culori
Cu cât pui mai multe culori, cu atât bradul tău va părea mai dezorganizat şi haotic. Încearcă să-ţi alegi o paletă de formată din câteva culori, pe care să o foloseşti. De asemenea, poţi folosi o singură culoare, dar în mai multe nuanţe.

Alege-ţi o temă
Folosirea unei tematici pentru împodobirea bradului îi oferă acestuia personalitate, îl face special şi unic. Prin urmare, poţi alege o temă care te inspiră, precum decoraţiuni care imită dulciurile, cele în formă de jucării sau inspirate din natură, precum fulgi de nea, fluturi sau chiar flori.
Orice temă alegi, păstreaz-o până la final şi variază pe marginea ei.

Asortează-l cu camera
Designerii realizează brazi frumos împodobiţi folosind teme şi culori aflate în camera în care va fi aşezat. Inspiră-te din culorile camerei tale pentru ca bradul tău să fie perfect integrat.

Decorează pe dimensiuni
Ornamentele în aceeaşi culoare şi stil pot arăta senzaţional dacă variezi dimensiunile - mici, mijlocii şi mari. Organizează-le după un tipar şi obţii un brad senzaţional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod