Casa ta. Chiuveta rustică, o tendinţă majoră în 2016. 20 de imagini din care să te inspiri



Linii simple

Modernismul este curentul care a filtrat toate modalitățile de expresie de încărcătura stilurilor clasice, reducând totul la esență. Formele devin lizibile, ele sunt dezbrăcate de decorațiuni și devin clare. Elemente lineare marchează, direcționează, subliniază și conturează suprafețe și forme. 

Culori și texturi

Culorile intense, preferabil neon, fie că e vorba de roz, galben sau verde crud, se numără printre tendinţele anului. O îmbinare de texturi și culori diferite pentru chiuvete ce în alt context ar părea tradiţionale conferă acel efect eclectic, pentru cei pasionaţi de interioare sofisticate. 



De ce trebuie să țineți cont când alegeți modelul farmhouse


Suprafaţă. Asiguraţi-vă că măsuraţi foarte bine dimensiunile blatului în care va fi încastrată chiuveta, pentru a evita ca apa să se prelingă pe margini şi să umfle materialul.

Design.
Deşi a încorpora o astfel de chiuvetă într-o bucătărie nouă nu este deloc greu, a face acelaşi lucru pe un blat deja existent poate fi o provocare. Astfel de chiuvete au nevoie de dulapuri şi blaturi pe măsura lor. 

Mărime. Dacă vă preocupă dimensiunea şi cantitatea de apă pe care o folosiți, alegeți modele cu o singură cuvă sau de dimensiuni mai mici. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristian Popa pe 8 Apr 2016, 15:37
    chiuvete de inox

    Asa e, si eu cautam o chiuveta de genul asta. Pozele par fi cu chiuvete americane gen apron sinks mai greu de gasit pe la noi. Si compozitul e OK, se curata relativ usor, am avut o astfel de chiuveta si am fost multumit. Din inox am gasit prin cataloage pe la Dedeman asa mai mari dar la preturi ridicate. Am verificat si pe cookingaid.ro si am gasit modelele Farm House similare cu cele din poze dar doar din inox.

    0
    0

  • gheo pe 7 Apr 2016, 12:23
    chiuvete

    Pozele sunt din site-uri americane! Asa ca...Incearca sa googalesti cu Chiuvete copozit! Am vazut ceva si pe la Dedeman, nu chiar asa de mari si adinci, dar sunt din compozit!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod