casa lui Cheloo

Casa lui Cheloo – o locuință modestă și liniștită pentru un om zbuciumat

De mai bine de 20 de ani Cheloo face rime și vorbește despre sistem în fiecare vers al melodiilor din repertoriul Paraziții cu care până în prezent a scos 17 albume. Numele real al lui Cheloo este Catalin Ștefan Ion, însă fanii îl cunosc după nickname-ul din trupa în care canta. Pentru că se saturase de viață agitată din Capitală, băiatul rău a ales să plece și să își caute inspirația într-un sătuc din Breaza, un adevărat colț de rai cu aer curat și peisaje pitorești.
Pentru că în ultima vreme viața lui Cheloo a fost dură și și-a vărsat necazurile prin versuri sonore și ritmuri hip hop, Cheloo a tot ajuns la tribunale, după ce a avut un proces deschis de Dan Apetria în care acesta îl acuza pe Cheloo de faptul că l-ar fi agresat fizic.

Nici la TV Cheloo nu a fost foarte avantajat, deoarece a trebuie să părăsească juriul de la X-Factor din cauza replicilor homofobe pe care i le-a adresat concurentului Paolo Lagana. Sătul până peste cap de ceea ce înseamnă showbiz autohton, artistul a ales să plece exact acolo unde va vedea cu ochii și astfel a ajuns în Breaza, unde și-a găsit o casă absolut superbă.
Cheloo a refuzat să dea foarte multe declarații vis a vis de noua sa casă, iar atunci când a fost vizitat de reporteri nu a apărut să discute cu aceștia.

Casa lui Cheloo, modestă și retrasă


Casa este una modesta și retrasa însă are o priveliște uimitoare, parca special aleasă pentru liniște și calm. Este exact ceea ce îi trebuia lui Cheloo care a fugit rapid din București. În plus, se spune și că rapperul ar face afaceri, în Breaza unde împreună cu un alt prieten artist a deschis o sală de fitness în mijlocul localității.
Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod