Bautura plină de nutrienți care te ajută să consumi mai puțină cafea: Se prepară rapid și e delicioasă!

Fie că vrei să reduci numărul de căni zilnice sau îți dorești să renunți complet la cafea pentru o vreme, probabil că te intrebi cu ce ai putea să o înlocuiești.
Cafeaua este cu adevarat unica, iar aroma ei speciala si gustul plin de personalitate nu au egal. Cu toate acestea, poti incerca sa o inlocuiesti treptat cu variante la fel de sanatoase, ba chiar mult mai benefice pentru organismul tau.

Nu vei obtine o savoare identica, insa s-ar putea sa te indragostesti de bautura care inlocuieste cafeaua, o noua combinatie de ingrediente pe care vei dori sa o bei in fiecare zi, inainte sa incepi sa lucrezi.

Bautura care inlocuieste cafeaua: un mix surprinzator de arome si beneficii pentru sanatate


Inainte de a trece la reteta propriu-zisa, iata numeroasele avantaje pe care fiecare dintre ingrediente ti le aduce, cu fiecare cana.

In primul rand, pudra de maca vine la pachet cu vitaminele B1, B2 si B6, zinc, calciu si fier, elemente esentiale pentru sanatatea femeilor.
Radacina de maca te ajuta sa echilibrezi hormonii din organism, creste fertilitatea si reduce oboseala.

Apoi, pudra de roscove, denumita si carob, nu este doar un inlocuitor excelent pentru cacao, ci si o sursa importanta de antioxidanti. Ea contine polifenoli care lupta impotrivta radicalilor liberi, impiedicand imbatranirea si incurajand regenerarea celulara.

Un alt aliat pentru sanatatea ta este turmericul, condiment indian puternic antiinflamator, care iti mentine sistemul imunitar puternic si contribuie la sanatatea inimii.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod