Ultimul Mercur Retrograd din 2020. Ultimul hop al anului. De ce are nevoie fiecare zodie în urmatoarea perioadă

Află la ce să fii atentă cât Mercur se deplasează în poziție retrogradă.
Mercur intra in retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrograda dureaza aproximativ trei saptamani, aducand un val de schimbari si confuzii in ganduri, comunicare si relatii.

Pe 14 octombrie, la 4:05 ora Romaniei, Mercur isi incepe miscarea retrograda in Scorpion si termina acest proces in zodia Balanta, pe 4 noiembrie.

De ce are nevoie fiecare zodie in parte in urmatoarea perioada:


Berbec – Ai nevoie sa eviti dramele

Incearca sa faci un pas in spate si pe cat posibil sa eviti comunicarile mult prea dificile.
Iti este greu sa te faci inteleasa, nu ai rabdare si este posibil sa intri destul de usor in conflicte serioase. De asemenea, mare atentie si la relatia pe care o ai cu partenerul de cuplu.

Taur – Ai nevoie sa iti planifici mai bine zilele

Treci printr-o perioada destul de incarcata pe plan profesional; ai ales sa te concentrezi asupra carierei si ai intrat in cateva proiecte foarte importante. Incearca sa iti planifici mai bine zilele astfel incat sa reusesti sa te ocupi cu brio de fiecare task si sa fii si multumita de rezultate.

Gemeni – Ai nevoie sa fii atenta la modul in care te exprimi

Astrele te sfatuiesc sa fii foarte atenta la modul in care interactionezi cu oamenii din jurul tau, in special cu persoanele dragi.
Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a spune ceva si sa fii absolut clara si sincera cu privire la intentiile tale. Nu este momentul pentru jocuri. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod