Aperitiv picant cu hering afumat şi anşoa


Când ţi-e poftă de ceva sărat şi vrei să eviţi cu orice preţ snaksurile nesănătoase, prepară-ţi rapid o gustare din peşte sărat şi afumat, cu un gust uşor picant. Iată reţeta:
Când ţi-e poftă de ceva sărat şi vrei să eviţi cu orice preţ snaksurile nesănătoase, prepară-ţi rapid o gustare din peşte sărat şi afumat, cu un gust uşor picant. Iată reţeta:

60 grame de hering afumat, pisat mărunt
60 de grame de anşoa, tocat mărunt
10 măsline verzi fără sâmburi, tocate
3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
2 picături de sos de ardei iute
4 picături de sos de soia

Amestecă toate ingredientele într-un bol şi serveşte apoi pe pâine prăjită.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod