3 proiecte de weekend pe care le poți face în casă: Sunt utile și te scapă de anxietate

Te neliniștește gândul că e weekend și te vei plictisi din nou în casă?
De exemplu, daca ai amanat luni intregi anumite activitati pe motiv ca nu ai suficient timp sau ca preferi sa faci altceva, acum este o ocazie buna sa le incepi.

Este vorba despre acele proiecte de weekend care sunt atat utile, cat si relaxante. Odata ce le vei incepe, iti vei muta toata atentia in acea directie si vei reusi, macar pentru cateva ore, sa scapi de anxietate si ganduri negative.

3 proiecte de weekend in autoizolare: Imbina utilul cu placutul!


1. Organizeaza si curata trusa de make-up


Multe femei folosesc aceleasi produse cosmetice in fiecare zi, pe care le cauta intr-o trusa cu alte zeci de produse pe care nu le-au mai utilizat de luni intregi. Daca te regasesti si tu in aceasta situatie, poate ca este momentul sa iti reorganizezi trusa de make-up.

Scoate din trusa toate produsele pe care le ai, apoi curata foarte bine trusa in care le pastrezi.
Pana aceasta se usuca, arunca o privire catre fardurile tale.

Verifica valabilitatea fiecarei palete, fiecarui blush, fond de ten sau rimel. Verifica si rujurile, cremele, serumurile. Daca unele produse sunt expirate, arunca-le fara sa eziti. De asemenea, daca n-ai mai folosit acel ruj si nici nu intentionezi sa o faci, nu il pune la loc in trusa.

Dupa ce ai facut selectia produselor, ocupa-te de curatarea pensulelor si a bureteilor. Spala toate instrumentele foarte bine, cu apa si sapun, pana cand nu mai exista urme de farduri.
Lasa totul la uscat pe un servetel de hartie.

2. Fa ordine in sertare si dulapuri


Nu-i asa ca acest lucru se afla pe lista ta de foarte mult timp? Stim ca ordinea generala in dulapuri, sertare si cutii pare intimidanta, insa nu trebuie sa faci totul intr-o singura zi. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod