pastă de dinţi

12 lucruri neaşteptate pe care poţi să le faci cu pasta de dinţi

Pasta de dinţi ne ajută să păstrăm igiena dentară, dar poate avea şi alte întrebuinţări. Vezi ce lucruri surprinzătoare poţi să faci cu ea!

Efectul ei de albire şi de curăţare o recomandă drept produsul numărul 1 în igiena dentară. Dar pasta de dinţi ne poate fi de mare folos şi în alte situaţii. Unele lucruri vor părea ciudate, însă trebuie să ştii că funcţionează, iar rezultatele sunt încântătoare, subliniază Bright Side.

1.
Pasta de dinţi curăţă foarte bine petele de pe diverse materiale textile, de la rujul de pe cămaşă (aviz bărbaţilor care nu sunt cuminţi!) până la sosul de spaghetti de pe faţa de masă.

E suficient să acoperi pata cu puţină pastă de dinţi şi lasă să acţioneze, apoi clăteşte cu apă. Atenţie, însă, pentru materialele colorate e mai bine să nu aplici pastă de dinţi!

2. Curăţă bijuteriile din argint. Acestea îşi vor recăpăta strălucirea dacă sunt frecate bine cu o periuţă cu puţină pastă de dinţi pe ea. Insistă şi clăteşte cu apă, apoi vei vedea diferenţa.

3.
Dacă ţii ochelarii de înot în apa în care ai dizolvat puţină pastă de dinţi, vei observa că lentilele acestora nu se mai aburesc când îi foloseşti.

4. Butoanele unei tastaturi albe sau clapetele unui pian se îngălbenesc, cu timpul, şi capătă un aer vechi.
Pune puţină pastă de dinţi pe o cârpă curată şi freacă încet, cu atenţie, fiecare tastă sau clapă - vei avea o surpriză plăcută!

5. Pasta de dinţi albeşte orice suprafaţă cromată. E ideală pentru instalaţiile sanitare de la chiuvete şi cadă, pe care apa dură formează depuneri inestetice.

6. Petele de pe suprafeţele din lemn pot fi îndepărate uşor cu o cârpă înmuiată cu apă şi puţină pastă de dinţi. Nu ai nevoie de produse care conţin substanţe chimice agresive ca să cureţi mobilierul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod