Marketing la feminin. Oportunități de carieră pentru femei ambițioase

Cum îți poți construi o carieră internaționlă în marketing? Cum te ajută programele de training și certificare acreditate în străinătate să fii mai bun acolo unde lucrezi și să te dezvolți ca profesionist?
Vorbim despre cursuri, programe și soluții de marketing la feminin cu Oana Sav, coordonator programe la Institutul de Marketing, reprezentantul Oxford College of Marketing în România, acreditat pentru cursuri și certificări Chartered Institute of Marketing (CIM) în România.


Ce oportunități oferă Institutul de Marketing femeilor de carieră ? 
Aș spune „multe și generoase”, atât în țară cât și în străinătate, iar dovada vie sunt absolvenții de genul feminin ai acestor cursuri.
Numele cel mai proeminent și mai cunoscut în lumea de business este cred, cel al Anetei Bogdan, în prezent Managing Partner al companiei Brandient. De altfel, Aneta Bogdan a devenit și primul Chartered Marketer din România, cea mai înaltă distincție absolvenților care trec printr-un program de certificare de catre Chartered Institute of Marketing  (CIM) din Marea Britanie, organizație profesională cu peste 100 de ani de existență, care trasează standardele în industrie.
 

Ce înseamnă un proces de certificare internațională? 
Este un proces mai complex, riguros și foarte strict reglementat.
Cursanții trec printr-un program de pregătire care le asigură un studiu sistematic și aprofundat, iar acest efort, supravegheat și coordonat de colegii noștri de la Oxford College of Marketing, cel mai puternic centru de pregătire internațional acreditat, este evaluat și ulterior certificat de organismul acreditat din Marea Britanie, Chartered Institute of Marketing. Este un proces pe termen lung, cel mai scurt program de certificare se poate parcurge cel mai rapid în trei luni de zile.
În medie, cursanții finalizează un program complet pe parcursul a 12 luni. Cel mai lung program dureaza doi ani. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod