Marketing la feminin. Oportunități de carieră pentru femei ambițioase


Cum se desfășoară cursurile și examenele ?
Există trei sesiuni oficiale de examinare pe an, iar orarul de pregătire și examinare este dezvoltat special pentru a-i sprijini pe cei care vor să se certifice. Cursanții au un program de pregătire teoretică de două luni după care aplică ceea ce au învățat în compania în care lucrează, sub îndrumarea unui tutore din Marea Britanie cu care lucrează individual. Tutorii din Marea Britanie vin și în România pentru weekenduri intensive de pregătire pentru lucrări și examene scrise, care trebuie susținute la British Council. 

Cum se descurcă cursantele cu familie, copii și un job solicitant ?
Un program de certificare nu se parcurge peste noapte și este o provocare chiar și pentru cei fără responsabilități familiale.
Mă bucur să văd că sunt tot mai multe cazuri care combină fericit acest lucru. Sunt tot mai multe mămici care simt nevoia de un curs sau un stimulent de acest gen înainte să se întoarcă la serviciu după concediul de maternitate. De asemenea, există multă flexibilitate în programul de pregătire și își pot aloca mai mult timp pentru studiu înainte să se înscrie la examene. Mă bucur să observ că avem nu doar mai mulți profesioniști cu statutul de Chartered Marketer în România, dar și tot mai multe „Chartered Mama”. 

Ce noutăți pregătiți pentru anul viitor ?
Avem multe noutăți pentru că programa și conținutul cursurilor din Marea Britanie sunt actualizate permanent, pentru a răspunde schimbărilor legate de mediul în continuă schimbare.
 Cele mai multe companii au acum nevoie de suport profesionist și coordonat de  marketing digital. Noi suntem în plin proces de înscriere la cursul Digital Strategy. Este un program scurt de certificare de trei sau șase luni, în care cursanții își pun la punct cunoștințele și instrumentele de marketing digital și le aplică în lucrări practice care au ca teme atragerea de clienți noi sau fidelizarea clienților actuali. 
În 2016 punem accent pe digital, dar și pe monitorizare și evaluare de marketing, prin cursurile de Mastering Metrics, o zonă în care toți cei care lucrăm în marketing avem nevoie de perfecționare.
De asemenea, vom lansa un curs nou de Customer Experience
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod