Olla a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a numit ieri, 11 decembrie 2015, compania Olla Floral Art Furnizor al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta.
"Statutul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ne onoreaza. Suntem extrem de fericiti ca munca investita in mentinerea standardelor inalte pentru clientii nostri si pentru Familia Regala, este apreciata si  prin acest titlu." – Oana Lamba, Floral Designer Olla

Atelierul de design floral Olla a luat nastere in anul 2011 ca o mica afacere de familie. Dragostea pentru frumos, pasiunea pentru flori, dorinta ca fiecare aranjament floral sa fie o piesa de arta unica, combinate cu spiritul de antreprenor al Oanei Lamba, au reusit ca in scurt timp sa faca din Olla o afacere de succes.
Din atelier ies zilnic, sub forma de opere de arta, creatii florale destinate evenimentelor private, evenimentelor corporate, cadourilor florale, abonamentelor saptamanale pentru companii si resedinte.

In octombrie 2013, venea prima colaborare cu Casa Regala, prin Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, pentru decorarea scenei Ateneului Roman si Concertului Regal, organizat cu ocazia aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai I, in sprijinul programului Tinere Talente.

Acesta a fost doar inceputul, in urmatorii ani, toate evenimentele importante ale Casei Regale a Romaniei au fost decorate de catre Oana Lamba si echipa Olla: Trenul Regal, petrecerile anuale Garden Party, Concertele Regale, multiple dinee si receptii oficiale care au avut loc la Palatul Elisabeta si Castelul Peles, buchetele oferite membrilor familiei cu ocazia zilelor de nastere.

"Creativitate, pasiune si profesionalism - sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine echipa Olla Floral Art.
Printr-un talent deosebit, Oana Lamba si echipa sa reusesesc sa transforme fiecare spatiu intr-un univers unic, prin adevarate sculpturi din flori si aranjamente ce reusesc sa intreaca orice imaginatie. Olla Floral Art se remarca prin profesionalismul şi spiritul de inovare în domeniul decoraţiunilor florale.

Aranjamentele florale create de echipa Olla Floral Art impodobesc resedinta oficiala a Familiei Regale a Romaniei, incantand musafirii ce trec pragul Palatului Elisabeta. Pentru toate acestea, Majestatea Sa Regele decide acordarea statutului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei atelierelor Olla Floral Art, pentru aranjamente florale, pentru o perioada de trei ani." –  Radu Ghină, Consilier Regal Palatul Elisabeta

Si pentru ca este intr-adevar un partener de nadejde al Casei Regale a Romaniei, pe langa decorarea celor mai importante evenimente de peste an, Olla este unul dintre voluntarii Fundatiei Principesa Margareta si ofera sprijin in proiectele Tinere Talente, Niciodata Singur si Generatii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod