Evadeaza in lumea workshop-urilor Eva.ro!

Pentru luna iunie, Eva.ro ti-a pregatit o serie de workshop-uri care te vor scoate din cotidian pentru a te perfectiona in domenii precum machiajul, lupta cu kilogramele in plus, imaginea profesionala, sanatatea dentara a copilului, flamenco si arta culinara japoneza. Vei avea ocazia sa te intalnesti cu specialisti renumiti in aceste domenii si sa afli secretele lor.

Pentru luna iunie, Eva.ro ti-a pregatit o serie de workshop-uri care te vor scoate din cotidian pentru a te perfectiona in domenii precum machiajul, lupta cu kilogramele in plus, imaginea profesionala, sanatatea dentara a copilului, flamenco si arta culinara japoneza. Vei avea ocazia sa te intalnesti cu specialisti renumiti in aceste domenii si sa afli secretele lor.

In plus, inscriindu-te la workshop-urile Eva.ro poti castiga doua vacante in Grecia si o vacanta in Turcia pentru doua persoane oferite de agentia de turism Elite Tours. 

"Lupta cu kilogramele in plus" iti va fi povestita de Irina Reisler, jurnalist de presa medicala, pe 22 iunie. De cativa ani buni, mai precis de cand a reusit sa slabeasca 44 de kilograme, de la 100 la 56, si-a dedicat intreaga activitate si, partial, viata, celor care vor sa scape de povara kilogramelor in plus. "Am derulat campanii de nutritie si de slabit, pe tv si on-line, moderez un forum de suport psihologic, pentru cei care duc lupta cu kilogramele, v-am adus in case cele mai eficiente tratamente corporale, din cate am intilnit, si am adunat mii de informatii despre ce inseamna sa mananci si sa traiesti corect, sanatos si echilibrat.

Toate acestea, cu drag, pentru toti cei care cred ca VREAU, POT, FAC nu sunt doar niste simple vorbe", declara Irina Reisler.

"Despre imaginea profesionala de succes" te va invata pe 17 iunie Mihaela Berciu, singurul consultat de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International (AICI). Obiectivul principal al acestui workshop este acela de a prezenta strategii de imbunatarire si tehnici de dezvoltare a imaginii profesionale (aspect, maniere, comunicare) pentru a te evidentia pozitiv in mediul de lucru si pentru a evolua rapid in cariera aleasa. In urma acestui workshop, vei intelege mai bine importanta si efectele pozitive ale tinutei si etichetei corecte asupra carierei personale si impactul lor in mediul de afaceri. In plus, vei putea identifica corect si folosi in avantajul tau, culorile potrivite domeniului in care activezi si pozitiei pe care o ocupi.

Workshopul de pe 9 iunie "Naturala cu ajutorul machiajului" este sustinut de Iulia Stefan, makeup artist si beauty therapist, cu 11 ani de experienta in machiaj si estetica.
Tematica workshop-ului: Secretul unei priviri stralucitoare; Cum sa arati mai tanara in doar 10 minute; Dezvaluirile unui machiaj natural si rezistent; Sfaturi si recomandari: Buget modest pentru un machiaj de nota 10, Demonstratii de machiaj.  

 "Aparatul dentar  – cheia sanatatii dentare a copilului tau" este un alt workshop la care te invitam pe 11 iunie. Vizita la medicul dentist reprezinta intotdeauna o provocare pentru cei mici. Cand mergi prima data cu copilul la medicul dentist, cum il ajuti sa depaseasca teama de stomatolog si mai ales, de ce are nevoie de aparat dentar? Te invata Elena Vuzitas si Cristina Mihai, medici specialisti ortodontie. Pachetul contine o consultatie pentru copil si participarea la o tombola cu premii constand in 10 vouchere (200 ron fiecare) la clinica Dent Estet 4 Kid’s & 4 Teens 2.  

Workshopul despre "Arta dansului - Flamenco" va fi prezentat pe 19-20 iunie de Rosa Olimpya Estrella, dansatoare si coreografa de Flamenco, specializata la Centrul de Dans Broadway si Fundatia de Dans Jose Limon din New York.

In cele doua zile de desfasurare, Rosa Olimpya Estrella  te invita intr-o lume a dansului, muzicii si ritmului de Flamenco, prezentandu-ti metode si tehnici de baza ale dansului, stiluri diferite de flamenco. Toate acestea te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa lasi frau liber sentimentelor.

Ce comanzi cand mergi la un restaurant cu specific japonez? Iti suna bine sushi, sake, sos de soia, alge, dar nu te poti decide. Bucataria traditionala japoneza imbina utilul cu placutul, aromele si mirosul facand diferenta, te invata pe 29 iunie Carmen Okabe, Fashion Fengshui Facilitator, trainer international in workshop-ul "Introducere in arta culinara japoneza". Poate nu sunt cel mai extraordinar sau cel mai doct profesor, dar am o teorie a mea, in ce priveste transmiterea cunostintelor. Bun profesor este cel care stie sa transmita bine putinul pe care il stie si care se poate bucura sincer de realizarile elevilor sai", declara Carmen Okabe, care are o bogata activitate de trainer si consultant international.


Workshop-urile se vor desfasura intre 9 si 29 iunie, la Rin Grand Hotel si Dent Estet 4 Kid’s & 4 Teens 2, iar locurile sunt limitate.

Partenerii workshop-urilor Eva.ro sunt: Rin Grand Hotel, Elite Tours si  Dent Estet 4 Kid’s & 4 Teens 2. 

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emanuele pe 4 Iul 2010, 10:10
    nu este un joc sa fi consulent de imagine

    In paginile voastre am notat prezenta unui consulent de imagine care si-a schimbat pana si numele, as dori sa recomand tuturor sa fie atenti la aceasta persoana fara scrupule.

    0
    2

  • Daniela pe 21 Iun 2010, 15:08
    Felicitari pentru workshopul Flamenco!

    Dragele mele, A fost un seminar foarte reusit, felicitari pentru organizare si multe multumiri Rosei! Am reusit in foarte scurt timp sa invatam cateva elemente de baza ale dansului, dar si sa ne distram. Tineti-o tot asa! Daniela

    2
    0

  • angica5 pe 23 Mai 2010, 21:06
    workshopurie

    as vrea sa ma inscriu si eu dar nu stiu cum

    0
    2

  • gabriela pe 23 Mai 2010, 14:29
    -

    poate mai organizati workshopuri si in luna iulie sau pe perioada verii.

    0
    2

  • gabriela pe 23 Mai 2010, 14:27
    -

    imi pare foarte rau ca in aceasta perioada nu pot fi in bucuresti. mi-ar fi placut sa particip la cateva dintre workshopuri

    2
    0

  • daviddragos pe 21 Mai 2010, 17:01
    Acum functioneaza

    Mica "defectiune tehnica". Ne cerem scuze

    0
    2

  • ivona pe 21 Mai 2010, 16:50
    ---

    cum se face inscrierea?? nu merg paginile workshopurilor

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod