Suc rece la purtator, cu ajutorul mini-frigiderului

O bautura mereu rece pe biroul tau sau in masina poate reprezenta un deziderat greu de atins in zilele caniculare care ne asteapta.
O bautura mereu rece pe biroul tau sau in masina poate reprezenta un deziderat greu de atins in zilele caniculare care ne asteapta. Si totusi, solutii exista intotdeauna. In cazul in care la munca nu ai un frigider sau ti-ar placea sa ai o bautura mereu rece langa calculator sau, de ce nu, in balcon, poti alege unul dintre mini-frigiderele disponibile pe piata. Sunt destul de scumpe, dar vara este lunga si probabil ca in scurt timp vei considera ca a meritat sa faci "investitia".

Un frigider de dimensiuni foarte mici este cel care se alimenteaza de la un port USB al computerului tau si care poate "gazdui" o singura doza de suc, de 330 de mililitri.


Micutul frigider incepe sa functioneze imediat ce este conectat la un port USB, iar dupa doar cinci minute de functionare, dispozitivul de racire ajunge la 8,5 grade Celsius.

Asadar, pentru a-l pune in functiune, tot ce trebuie sa faci este sa-l conectezi la un port USB; frigiderul nu necesita instalarea vreunui driver. Este potrivit numai pentru cutiile de 330 de mililitri, este luminat in interior, are puterea de 5V, un cablu USB cu lungimea de 120 de centimetri si dimensiunile de 9 x 9 x 19,4 centimetri.
Mini-frigiderul cantareste 360 de grame. Il gasesti pe usbmania.ro, la pretul de 89 de lei.

Un mini-frider ceva mai incapator gasesti il poti cumpara de pe site-ul ok-shop.ro. Pretul este dublu - 199 de lei, dar daca iti doresti sa poti raci mai mult decat o singura doza de suc sau bere, acest frigider poate fi "alesul" tau, mai ales ca are culoarea roz!

Spre deosebire de mini-frigiderul prezentat inainte, micul frigider roz se alimenteaza fie de la o priza, fie de la locul pentru bricheta din masina, asa ca il poti folosi si acasa, si in deplasare.
Frigderul este de fapt multifunctional, intrucat poate atat sa raceasca pana la 3 grade Celsius, cat si sa incalzeasca pana la 65 de grade Celsius. Este, deci, un frigider/cuptor util nu doar vara. Are capacitatea de sase litri si poti raci sau incalzi opt doze mici de suc sau de bere sau doua sticle de un litru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod