LeisurEXPO se deschide saptamana viitoare

12 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
LeisurEXPO se deschide saptamana viitoare

Branduri de top isi dau intalnire in Piata Constitutiei, intre 18-21 iunie, la LeisurEXPO – singurul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecerea timpului in aer liber.

Ultimele modele Saab 9-7 X SUV vor fi prezentate vizitatorilor LeisurEXPO 2009 de Augusta Motors, partenerul special al primei editii a targului. Cele mai spectaculoase modele Audi: R8 – V10, TTS, A5 Cabriolet si A4 allroad vor fi aduse la targul din Piata Constitutiei de Porsche Inter Auto, in timp ce Porsche Romania vine cu renumitele branduri Bentley si Porsche.
De asemenea, pasionatii de automobile vor putea admira celebra marca Mercedes-Benz, prezenta prin intermediul centrului autorizat Autoklass.

Cei care doresc sa conduca o masina, dar nu au carnet, vor gasi solutia in cadrul LeisurEXPO 2009: automodele premium cu telecomanda, prezentate de echipa Multirace Team.  

Fair Play Boats Division si Marina Tulcea va vor ajuta sa va decideti asupra modelului de yacht cu care veti pleca vara aceasta in croaziera. Daca nu va place apa, puteti opta pentru o vacanta pe uscat, in stil ATV safari: compania Action Land va prezenta in cadrul LeisurEXPO 2009 quad-urile KTM cu omologare de strada.


Printre firmele prezente la LeisurEXPO 2009 se numara: 360 Multi-Solutions – reprezentanta in Romania a marcii germane Enders (incalzitoare de terasa, gratare profesionale si articole de camping), SPORT & SURF  (importator de articole moderne de street-surfing si importator EasyGlider pentru Romania), Top Quad (importator al vehiculelor de agrement Secma, Luxus Garten – producator de leagane si balansoare), ATD Billiard (importator direct al unor marci lider in domeniul jocurilor precum: biliard, darts, fusball), Speranta Club (companie producatoare de piscine),
Paulys 2007 si Dunex Import Export, companii producatoare / importatoare de mobilier de gradina etc.   

LeisurEXPO 2009 va putea fi vizitat de joi, 18 iunie, pana duminica, 21 iunie, intre orele 10.00 – 20.00.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod