Skoda Fabia Blueline, albastrul revine la moda

Skoda introduce pe piata britanica o editie speciala botezata Fabia Blueline, care va fi disponibila in doar 500 de exemplare.

Fetele care locuiesc in Marea Britanie se numara fara indoiala printre cele mai norocoase soferite din lume. Toti constructorii de renume se inghesuie sa lanseze in Regatul Unit editii speciale ale modelelor mici, hatchback sau sedan, al caror target sunt doamnele si domnisoarele.

Un exemplu recent este mica Fabia, printesa ceha care debuteaza in straie de sarbatoare pe piata britanica. Botezata Fabia Blueline, noua editie speciala vine cu o noua vopsea metalizata Pacific Blue, in asonanta cu numele atent ales de designerii cehi, si un acoperis finisat in culoarea alba.

Asortarea culorilor exterioare este completata de jante din aliaj cu o dimensiune de 16 inch si de o garda la sol mai coborata. Veti fi deci mai aproape de asfalt si de senzatia ca rulati mai sportiv.

La interior, monotonia versiunii standard va fi alungata de tapiseria "Magic" si de elementele noi care se ivesc pentru a-ti sublinia un confort deosebit: suporturi pentru pahare, spatii de depozitare sub scaune si aer conditionat climatic.

Pentru fanele motoarelor pe benzina Fabia Blueline vine echipata cu un motor de 1.2 litri pe benzina care consuma putin si imprima si agilitate.

Pentru cele care prefera diesel-ul, Skoda ofera un motoras de 1.4 litri si 80 de cai putere, capabil de consumuri record.

Britanicele vor fi nevoite sa caute in poseta 12.800 sau 14.700 de euro pentru Fabia Blueline, in functie de versiunea pentru care opteaza. Nu ne putem dori decat ca Skoda sa impartaseasca cat mai repede si cu noi "bunatatile" pregatite pentru Regatul Unit.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 5 Nov 2008, 23:23
    skoda fabia

    detin noul model de fabia si e super doar ca nuanta e gri antracit

    0
    0

  • lucica1957 pe 30 Oct 2008, 04:17
    skoda

    super frumoasa, dar scumpa pentru buzunarul nostru

    0
    0

  • mihaela.paun pe 18 Oct 2008, 09:17
    cool.

    adevarata printesa.

    0
    0

  • deftu pe 17 Oct 2008, 15:25
    Skoda Fabia Blueline

    Frumoasa, usor de condus dar scumpa pentru buzunarul nostru.

    0
    0

  • myky22 pe 16 Oct 2008, 17:48
    misto

    super masina..as vrea sa fie a mea

    0
    0

  • Mercury pe 16 Oct 2008, 09:39
    Fabia

    Oh, Fabia... Masina dragutza, solida, agila si usor de condus, o adevarata lady cu motor... imi place la nebunie! Sunt convinsa ca va avea un succes nebun peste tot!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod