Codex Caioni, la MNAR

Facebook Twitter Comenteaza
Codex Caioni, la MNAR

Muzeul National de Arta al Romaniei si Institutul Francez din Bucuresti te invita joi 16 octombrie 2008, orele 19.30, in Sala Auditorium la spectacolul Codex Caioni, sustinut de Ansamblul XVIII-21, le baroque nomade, in cadrul celei de-a doua Stagiuni de muzica veche. Lucrarea Codex Caioni poarta numele unui organist franciscan ce timp de treizeci de ani a transcris toate melodiile si dansurile care puteau fi auzite în Transilvania secolului al-XVII-lea, precum si propriile sale compozitii.
Dupa ce a reconstituit amploarea si intreaga varietate a muzicii din aceasta culegere exceptionala, Jean-Christophe Frisch, impreuna cu ansamblul sau XVIII-21, alaturi de muzicieni si dansatori romani, invita publicul la o descoperire pasionanta. O scenografie originala, semnata de Olivier Balazuc, da o noua infatisare acestui spectacol creat in toamna lui 2007 la Bucuresti si reprezentat cu ocazia a numeroase festivaluri in Franta in vara anului 2008.

Biletele sunt puse in vanzare la Institutul Francez,  pretul intreg al unui bilet fiind de 10 lei, iar pretul redus (pentru elevi, studenti si pensionari) este de 5 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod