Simpaticul Fiat 500 va deveni Cabrio!

Fiat a publicat astazi primele schite si primul teaser ale viitorului 500 Cabrio, model asteptat sa debuteze pe piata peste putin timp.

Dupa o indelungata asteptare si dupa mai multe fotografii spion, Fiat a decis sa sparga gheata si sa dezvaluie primul teaser al noului 500 Cabrio.

Este vorba de varianta descoperita a simpaticului model de oras 500, considerat de multi si de multe cel mai atragator model auto de pe piata.

Mini modelul va primi un acoperis retractabil din panza si va putea fi admirat de fanii brandului italian luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Primele fotografii oficiale ale modelului vor fi publicate saptamana viitoare, Eva.ro urmand sa le publice imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

Teaser-ul dezvaluit de oficialii din Torino nu tradeaza mai nimic din designul noului membru al gamei 500.

Totusi, curiozitatea fanilor va fi satisfacuta de cele doua schite publicate de constructorul italian, care rezolva misterul acoperisului.

Astfel, asa cum se anticipa de ceva vreme, noul 500 Cabrio nu va fi un model
complet decapotabil, acoperisul din panza urmand sa fie sustinut de montantii posteriori, la care nu s-a renuntat. Varianta cabrio va imprumuta motoarele versiunii clasice, mai exact cele doua motoare pe benzina de 1.2 si 1.4 litri si turbodiesel-ul Multijet de 1.3 litri.

Fiat a ales si un nume pentru cel mai nou model din gama sa, micuta decapotabila urmand sa se numeasca 500C.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod