Viata Annei Nicole Smith... subiect de show

Reprezentantii Royal Opera din Marea Britanie au declarat ca planuiesc realizarea un show ce va avea ca tema viata Annei Nicole Smirh, modelul care s-a casatorit cu un octogenar milionar, a avut propriul show TV si a murit din cauza unei supradoze in 2007.

Potrivit People.com, show-ul, preconizat sa apara in 2011, va avea coloana sonora compusa de britanicul Mark-Anthony Turnage si libretto-ul semnat de Richard Thomas, cel care a lucrat si la show-ul "Jerry Springer: The Opera".

Elaine Padmore de la Royal Opera a declarat pentru ziarul Guardian ca show-ul "nu va fi 'strdent', ci va fi unul foarte bine gandit si trist.
Nu este doar un documentar despre Anna, ci, mai degraba, o parabola despre celebritate si influenta pe care o are asupra oamenilor".

Smith a fost "Playmate of the Year" pentru Playboy, in 1993, s-a casatorit cu milionarul J. Howard Marshall II, in varsta de 89 de ani. Dupa ce acesta a murit in 1995, Anna Nicole a inceput sa se judece cu fiul acestuia pentru avearea lui Marshall II, estimata la 500 milioane de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod