Nokia N8

Nokia a lansat modelul de telefon N8.
Nokia a lansat modelul de telefon N8. Smartphone-ul li se adreseaza persoanelor tinere, aflate mereu in miscare, astfel ca Nokia te intreaba: "Tu ce vei face cu el?".

Telefonul Nokia N8 filmeaza in High Definition, iar camera foto incorporata are nu mai putin de 12 MegaPixeli. Filmele realizate cu N8 pot fi si editate direct din telefon, putandu-li-se adauga coloana sonora (melodii) si text (subtitrari). Telefonul se poate conecta prin HDMI la un monitor sau la computer, iar filmele in HD realizate cu telefonul pot fi vazute in toata splendoarea lor, la rezolutia de 720p.
Nici retelele sociale nu au fost uitate, N8 avand o aplicatie ce reuneste Twitter si Facebook. Vei putea "urca" fotografiile si filmele direct pe Facebook, imediat dupa ce le-ai facut. Si pentru ca personalizarea telefonului sa nu fie doar o vorba-n vant, Nokia N8 are trei ecrane diferite si care pot fi personalizate: unul pentru serviciu, unul pentru distractie si unul pe care sa-ti setezi ca wallpaper imaginea ta favorita.

Cu hartile de la Ovi (Ovi Maps) si sistemul de navigare incorporat, N8 se transforma intr-un veritabil GPS, ghidandu-te prin toata lumea.
Daca tot ce-ti doresti este sa asculti muzica de pe telefon, o vei putea face timp de 50 de ore, cat promite sa dureze o incarcare a bateriei.

N8 este disponibil in cinci culori, cantareste 135 de grame (cu acumulator) si masoara 113,5 x 59 x 12,9 milimetri. Ecranul tactil are diagonala de 3,5 inch. N8 se mai "lauda" cu accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate etc. Sistemul de operare cu care este echipat Nokia N8 este Symbian ^3.

Pretul telefonului este de 370 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod