HTC lanseaza Wildfire

Dupa succesul inregistrat cu telefoanele lansate pana acum, HTC prezinta Wildfire, un telefon destinat tinerilor.
Dupa succesul inregistrat cu telefoanele lansate pana acum, HTC prezinta Wildfire, un telefon destinat tinerilor. Telefonul Wildfire isi indeamna viitorii proprietari sa isi pastreze toti prietenii aproape cu ajutorul retelelor de socializare.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Android si este o versiune pentru tineri a modelului de succes HTC Desire. Wildfire vine cu HTC Sense, care ii arata utilizatorului toate noutatile (fotografii, statusuri, linkuri) postate de prietenii sai, in timp ce agenda telefonica ii arata cand a luat ultima data legatura cu persoanele listate - fie prin telefon, fie prin email sau retele sociale.

Atunci cand un prieten te va suna, HTC Wildfire va afisa pe ecran imaginea acestuia de pe Facebook, precum si ultima actualizare a profilului sau.
Daca se apropie ziua de nastere a apelantului, telefonul iti va indica si acest lucru. Nu-i o idee rea!

Ecranul tactil cu diagonala de 3,2 inch il recomanda pentru vizualizarea fotografiilor (de exemplu, de pe Flickr) si pentru navigarea pe Internet. Are, bineinteles, si camera foto de 5 Megapixeli cu autofocus si blitz (cu LED), jack audio de 3,5 mm pentru casti si slot pentru card de memorie microSD.

Dimensiunile lui Wildfire sunt 106.75 x 60.4 x 12 milimetri. Noul telefon HTC va fi disponibil incepand din luna iulie 2010.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • wiki wikii yeaah pe 6 Sep 2010, 01:07
    Telefonul Modu

    Aceasta firma de telefoane mi se pare extraordinara si poate chiar cea mai inghenioasa firma cu cele mai multe culori pe carcasa si de-o ingeniozitate foarte rar intalnita la telefoane.Felicitari!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod