Fiat Panda Mamy, pentru mamica din tine

Fiat a lansat in Marea Britanie un automobil dedicat in exclusivitate mamicilor tinere: Panda Mamy.

Sunteti proaspata mamica dar sotul dumneavoastra a pus monopol pe masina voastra? Trebuie sa ajungeti la cumparaturi si sunteti nevoite sa luati si micutul cu voi? Aveti nevoie disperata de o masina care sa va serveasca la orice ora pe voie si pe pruncul vostru? Fiat s-a gandit la acest aspect complicat al vietii voastre doamnelor si lanseaza in exclusivitate pentru Marea Britanie (v-am spus eu ca britanicii au parte de cele mai tari oferte auto) un automobil dedicat mamicilor.

Botezat Panda Mamy, micul automobil este mic dar spatios, rapid si economic, inzestrat cu accesorii utile fiecarei mamici care isi ia in serios si rolul de sofer.

Echiparea Mamy include oglinzi retrovizoare aditionale in interior, pentru monitorizarea copiilor aflati pe bancheta din spate, tapiserie care se poate spala foaret usor si carlige de agatare a bagajelor in portbagaj.

Fiat Panda Mamy are la baza versiunea Dynamic, cu un motor de 1.2 litri, ceea ce inseamna ca mamincile vor avea si cativa caluti putere dar si un consum mic, permitandu-le sa isi indrepte atentia spre lucrurile necesare copilului si nu masinii.

Modificarile din interior sunt insotite de nuante puternice si expresive care creeaza o atmosfera prietenoasa si relaxanta.

Cele doua nuante noi pentru caroserie, purpuriu si portocaliu, sunt mai mereu in trend.

Desi toate optionalele instalate pe noul Fiat Panda Mamy costa in jur de 1200 de euro italienii nu cresc pretul, acesta ramand la 10.350 de euro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bubu pe 11 Iul 2008, 11:31
    eu nu am

    eu nu am o mamica in mine :|

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod