Crema de zi cu Coenzima Q10 Colose

Aceasta crema impotriva imbatranirii contine Coenzima Q10 (Co Q10), cunoscuta si ca ubichinona, care este prezenta in mod natural in fiecare celula a corpului uman. Deoarece Co Q10 incepe sa dispara odata cu varsta de 20 de ani, se reduc proprietatile de protectie celulara si de energizare. Acest proces i-a condus pe oamenii de stiinta la concluzia ca Co Q10 are un rol cheie in procesul de imbatranire.

Co Q10 sporeste activitatea biochimica fundamentala si creste sistemul imunitar al pielii. Prin urmare energia celulara este mai mare, reducand tensiunea cauzata de expunerea la soare, hranirea defectuoasa si imbatranirea organica.

Aceasta enzima este importanta pentru sanatatea celulelor iar efectele ei recent descoperite sunt vitale pentru piele.

Gratie sinergiei ei cu vitaminele C si E, ubichinona neutralizeaza radicalii liberi dar in principal compenseaza lipsa Co Q10 din celulele epidermei reducand astfel ridurile si accentuarea lor. Absolut non-toxica si comestibila, Co Q10 poate fi adiministrata oral iar medicina recomanda utilizarea ei in tratarea atacurilor de cord, in prevenirea bolii Alzheimer, diabet si cancer.
Daca este utilizata corect, aceasta crema anti-imbatranire sporeste elasticitatea si umiditatea pielii.

Crema de zi cu Co Q10 de la Natural Collection contine multi ingredienti activi, uleiuri cosmetice cum ar fi uleiul de jojoba, Coenzima Q10 si filtru UV-B.

Coenzima Q10 este incapsulata in nanoparticule (mai mici decat lipozomul); aceste nanoparticule sunt preparate in emulsie avand ca efect o mai mare afinitate cu pielea umana. Aceste mici particule cu Co Q10 patrund eficient in stratul pielii si elibereaza materialele incapsulate.

Coenzima Co Q10 isi dezvolta activitatea direct in celule.

Uleiul de jojoba (Buxus chinensis) extras din samanta unui arbust din desert. Compozitia lui este asemanatoare sebumului cu care este complet miscibil. Produce un film non-oclusiv, nelipicios, neuleios pe epiderma, protejand si evitand deshidratarea.

Octyl methoxycinnamate este un filtru solar care protejeaza impotriva arsurilor solare ale radiatiilor ultraviolete B si deteriorarii celulare.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:02
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod