Cum arata lumea de la inaltimea animalului de companie?

Daca te-ai gandit vreodata la felul in care arata lumea privita de jos, din perspectiva animalelor de companie, acum ai ocazia sa vezi cu ochii tai.

Daca te-ai gandit vreodata la felul in care arata lumea privita de jos, din perspectiva animalelor de companie, acum ai ocazia sa vezi cu ochii tai.


In urma cu un an sau doi, proprietarul unei pisici i-a prins acesteia de gat o camera foto cu un declansator automat, care facea fotografii la intervale regulate. Odata ajunsa acasa pisica, stapanul ei putea sa vada pe unde-a umblat si ce a vazut animalul de companie. Acum este mult mai simplu sa faci acest experiment, asta presupunand ca esti curioasa sa vezi cum arata lumea din perspectiva catelului sau pisicii tale si ca esti dispusa sa platesti pentru asta 175 de lei.
Camera foto Pet's Eye View face poze automat la fiecare secunda, din cinci in cinci secunde sau o data la 15 minute, iar in memorie se pot salva aproximativ 40 de poze.


Odata conectata la computer, camera va fi recunoscuta automat, la fel ca un stick de memorie USB, asa ca nu mai trebuie sa instalezi vreun program ca sa poti vedea fotografiile "facute" de cainele sau pisica ta.


Din pacate, pozele au rezolutia mica, de numai 640x480, iar cum animalele sunt mai tot timpul in miscare, riscul de a avea 40 de fotografii miscate, din care nu se intelege nimic, este mare.

Bateria camerei foto Pet's Eye View este reincarcabila de la USB si se incarca complet in maximum doua ore.


Se fixeaza usor la gatul animalului de companie, prizand-o de lesa.


Poti cumpara aceasta camera de pe site-ul tu.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod