Wii! Uite cum slabesc jucandu-ma!

Nintendo Wii nu se incadreaza, neaparat, in aceeasi categorie cu Playstation 3 sau XBOX 360, in primul rand, pentru ca aceasta nu este nici la fel de puternica si nici la fel de scumpa...
Nintendo Wii nu se incadreaza, neaparat, in aceeasi categorie cu Playstation 3 sau XBOX 360, in primul rand, pentru ca aceasta nu este nici la fel de puternica si nici la fel de scumpa cum sunt cele mentionate mai sus. Lucrul prin care Wii doreste sa se afirme este diversificarea plajei de utilizatori, de la copii mici pana la persoane trecute de 30 de ani.

Consola este sustinuta de un procesor IBM "Broadway" si un procesor grafic ATI Hollywood si nu se ridica la performantele XBOX 360, fiind doar de doua ori mai puternica decat un Nintendo Gamecube.
Aceasta introduce conceptul de "distractie pentru toti", readucand in scena versiuni actualizate ale unor jocuri consacrate, cum ar fi Super Mario, controlat printr-o metoda cel putin interesanta.

Telecomanda folosita de Nintendo Wii foloseste tehnologia "motion sensing", cu ajutorul careia poti controla personajul sau mediul inconjurator, folosind miscari ale mainilor sau ale picioarelor. Astfel, poti juca baseball folosind pozitia si miscarile unui jucator de baseball sau poti avea un meci de scrima, de golf sau de tenis aproape la fel de solicitant ca si unul real.


Spre deosebire de consolele concurente de la Microsoft si Sony, Wii nu dispune de un hard disk, dar, in schimb, este inzestrata cu o memorie flash de 512 MB, iar cititorul de carduri inclus iti permite instalarea unei memorii mai mari (poate citi memorii SD). Cu consola Nintendo Wii te poti conecta la Internet wireless folosind IEEE 802.11b/g sau cu adaptorul USB 2.0 LAN.

Nintendo Wii poate comunica prin Internet (pentru update-uri) chiar si cand este oprit, datorita serviciului WiiConnect24. In pretul de 1.000 de lei este inclus si pachetul Wii Sports, care cuprinde cinci jocuri de sport realizate special pentru aceasta consola.

Consola Wii de la Nintendo este ideala pentru persoanele pasionate de jocuri si care nu fac foarte multa miscare.
Sedentarii se pot bucura: consola de jocuri Wii este perfecta pentru a face miscare fara sa iesi din casa si, in plus, poti slabi in timp ce te joci!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LanaDelRei pe 8 Mai 2015, 16:32
    Buna!

    Yo , eu sunt LanaDelRei !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod