Un laptop chic de la HP

HP a anuntat lansarea, in luna decembrie, a unui notebook creat impreuna cu creatoarea de moda Vivienne Tam. Anuntat initial in luna septembrie, cu ocazia Saptamanii modei de la New York...
HP a anuntat lansarea, in luna decembrie, a unui notebook creat impreuna cu creatoarea de moda Vivienne Tam. Anuntat initial in luna septembrie, cu ocazia Saptamanii modei de la New York, computerul "editie speciala" va fi bazat pe notebook-ul 2133 Mini Note. Totusi, HP Vivienne Tam va avea un ecran ceva mai mare, cu diagonala de 10 inch, spre deosebire de Mini Note, dotat cu un display de 8,9 inch.

Cu toate ca specificatiile tehnice nu au fost inca anuntate, stim ca noul PC va functiona cu tehnologia Intel Atom.
Ceea ce face acest notebook cu totul special, in marea de laptop-uri, notebook-uri si subnotebook-uri, este exteriorul cu totul si cu totul exceptional. Creatia designerului Vivienne Tam te va ajuta sa iesi in evidenta, garantat.

Este foarte probabil ca acest computer ultraportabil sa fie utilat cu un procesor Intel Atom de 1,6 GHz, memorie RAM de minimum 2 GB si un hard disk de cel putin 160 GB. HP Vivienne Tam Edition va rula Windows Vista.

Cat despre pretul noului computer, se crede ca acesta va depasi "pragul" de 500 de dolari, cat costa in prezent Mini Note, in principal din cauza tehnologiei Intel Atom.

Designul exterior al notebook-ului se continua in interior, sub tastatura.
Atat ambalajul, cat si accesoriile acestui computer au fost create cu ajutorul creatoarei Vivienne Tam.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adi pe 21 Mai 2009, 12:41
    Am gasit si in Romania

    A aparut si la noi sub denumirea de HP Mini 1099ea Vivienne Tam Edition si costa 2499 RON. Link: http://www.your-laptop.ro/produse/169-laptopuri/166-laptop--notebook/501-hp-mini-1099ea-vivienne-tam-edition.html/?sursa=vitrina

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod