Laura Cosoi, interviuri cu cei mai talentati balerini rusi

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Laura Cosoi, interviuri cu cei mai talentati balerini rusi

Vineri, 31 octombrie, Laura Cosoi va intra la "MTV Bailando" in culisele Galei Baletului Rus. Vedeta MTV va prezenta tot ce se petrece in spatele scenei la repetitiile celor mai cunoscuti balerini rusi din lume.

"Mi-a placut enorm la filmarile pentru MTV Bailando! Mi s-a parut impresionanta Sala Palatului, plina de balerini in trening-uri care se incalzesc pentru marele spectacol. Cred ca baletul are o incarcatura emotionala extraordinara iar balerinii sunt niste oameni sensibili, speciali", a marturisit gazda MTV Bailando.

Laura va prezenta pe scurt viata unui balerin de renume international, sacrificiile pe care trebuie sa le faca pentru balet, dar si recompensele emotionale pe care le primeste pentru toata munca depusa. "Viata de dansator de performanta este aceeasi pentru orice stil de dans, insa ceea ce m-a impresionat peste masura este devotamentul inimaginabil pe care acesti oameni il au pentru balet. Si-au sacrificat intreaga viata pentru a se dedica acestei forme de arta", a povestit vedeta MTV.

Chiar inainte de a urmari o serie de spectacole celebre, precum "Lacul lebedelor", "Spargatorul de nuci", "Corsarul" sau "Frumoasa din padurea adormita", interpretate de balerini de la cele mai faimoase teatre de balet din Rusia, Laura a vorbit cu Directorul teatrului "Coroana Baletului Rus" din Moscova, Anatol Emiliano, cu Prim-solista Teatrului Balsoi si cu cea mai tanara balerina prezenta la eveniment, Dasha, de numai 20 de ani. "Prim-solista mi-a povestit ca ea considera ca talentul este incomensurabil, motiv pentru care nu este nevoie sa participe la concursuri, pentru ca ceea ce simte pe scena este unic si nu poate fi masurat", a adaugat Laura.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod