"Scream 2", difuzat de Kanal D

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Vineri, 31 octombrie, de la 22.30, Kanal D va difuza filmul "Scream 2". La un an de la premiera "Scream", regizorul Wes Craven a decis sa duca mai departe seria crimelor din Woodsboro, cu si mai mult suspans si umor negru.
 
Supravietuitorii din primul film "Screem", Sidney Prescott (Neve Campbell) si Randy Meeks, studenti la colegiul Windsor din Cincinatti incearca sa isi reconstruiasca vietile facand tot ce le sta in puteri sa uite de evenimente tragice de la Woodsboro prin care au trecut cu doi ani in urma.


Cotton Weary a iesit din inchisoare si incearca sa recupereze timpul pierdut. Gale Weathers (Courteney Cox) a scris intre timp un bestseller, "Crimele de la Woodsboro", care a devenit scenariul filmului de lung metraj "Stab", cu Tori Spelling in rolul lui Sidney.

Deloc o piedica pentru regizorul Wes Craven, asasinul intruchipat in filmul anterior de regizor se muta si el la Windsor College, pentru a-si satisace setea de sange. Cum si mai mult suspans e binevenit, thrillerul a inceput chiar de pe platourile de filmare.
Niciunuia dintre actori nu i s-a permis sa afle cine interpreteaza rolul asasinului, desi se afla cu ei pe acelasi platou. Mai mult, fiecare actor a trebuit sa-si cunoasca replicile, fara a avea ultimele zece pagini din scenariu.

Pe masura insa ce data premierei filmului se apropie insa, ciclul mortilor reincepe.

Supradoza de mister impusa de Wes Craven a adus si cateva elemente pozitive pentru realizarea "Scream 2". Courteney Cox l-a constrans pe David Arquette sa revina la rolul lui din acest film, iar Sarah Michelle Gellar a semnat contractul pentru rolul ei, fara sa citeasca macar un rand din scenariu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod