Gloante de mercur pentru o crima

29 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Gloante de mercur pentru o crima

Politia din New York a dezvaluit de curand detalii socante despre cazul politistului asasinat de Lillo Brancato, actor care a putut fi urmarit in serialul "Clanul Soprano", difuzat de Pro Cinema in fiecare sambata, de la ora 22.00.
     
Lillo Brancato si partenerul sau, Steve Armento, au fost surprinsi de un politist din Bronx in timp ce incercau sa sparga o locuinta pentru a face rost de bani pentru droguri. A urmat un schimb de focuri in urma caruia ambii infractori au fost raniti, iar politistul ucis.


Vedeta din "Clanul Soprano" a incercat sa scape de acuzatii, insa ultimele marturisiri ale lui Armento nu i-au fost deloc de ajutor. Armento a declarat politistilor ca a folosit gloante cu mercur pentru a-l ucide pe politist, pentru ca, "daca glontul nu te ucide, mercurul o va face sigur".

Aceasta marturisire i-a socat pe politisti, insa Armento l-a rugat pe Lillo Brancato sa-i confirme spusele: "Lillo stie foarte bine la ce ma refer. Pentru ca noi am taiat gloantele, am pus mercur in ele si am folosit ceara pentru a le lipi".


Acuzatia fostului tovaras de chefuri presarate din belsug cu stupefiante anunta sosirea unor zile grele pentru vedeta din "Clanul Soprano", care, pe 28 octombrie, a trebuit sa infrunte juratii care judeca acest caz.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod