Tastatura flexibila

Stiai ca pe biroul la care lucrezi sunt mai multe bacterii decat in toaleta? Concluzia nu imi apartine mie, ci unor cercetatori americani. Daca pare greu de crezut, incearca sa-ti scuturi tastatura.
Stiai ca pe biroul la care lucrezi sunt mai multe bacterii decat in toaleta? Concluzia nu imi apartine mie, ci unor cercetatori americani. Daca pare greu de crezut, incearca sa-ti scuturi tastatura. E plina de firimituri, praf, eventual scrum de tigara? Dar cum sa o speli, cand tastele sunt atat de greu de inlaturat? Exista o alternativa: tastatura flexibila.

Este realizata din silicon, ceea ce o face nu doar extrem de flexibila, ci si foarte rezistenta. Nu-i de mirare ca a fost denumita "tastatura realmente indestructibila", din moment ce poate fi spalata sub jet de apa, este rezistenta la praf, substante alcaline si acide.
Si, cel mai frumos aspect, cafeaua varsata pe tastatura nu mai e de-acum o problema!

Cele 109 taste cu care este prevazuta sunt extrem de silentioase, iar tu nu vei mai deranja pe nimeni atunci cand lucrezi la calculator (pentru muzica data tare nu raspunzi decat tu!). Daca nu iti place tastatura laptopului tau sau ti se pare incomoda, tastatura flexibila este ideala, pentru ca o poti purta in geanta pentru laptop. Cantareste doar aproximativ 350 de grame, mai mult ca sigur nu va fi o povara.

Tastatura flexibila se conecteaza prin portul USB, insa daca vrei sa o folosesti la un desktop, ai si un adaptor pentru portul PS2, ca sa nu ocupi atat de necesarele si utilele porturi USB.

Tastatura se conecteaza foarte usor si functioneaza cu toate versiunile de Windows, incepand cu Windows 98.
Pretul unei tastaturi flexibile variaza intre 60 de lei si 45 de dolari (depinde de unde alegi sa o cumperi).

Un alt aspect demn de notat este faptul ca tastaturile vin in mai multe culori (alb, negru, rosu, verde, albastru, portocaliu, galben si roz).

O varianta ceva mai scumpa a aceleiasi tastaturi o reprezinta tastatura iluminata, care poate fi folosita si pe intuneric, daca trebuie sa te uiti la taste atunci cand scrii. Costa 110 lei si este disponibila in patru culori (alb, albastru, roz si verde).
Spor la tastat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod