Cum scapam de cabluri? Cu o testoasa!

Incarcatoare de telefon, de MP3 player, boxe, imprimanta, tastatura, mouse, cabluri de alimentare... peste tot, numai cabluri. Ca o ironie, pana si routerul wireless are cabluri!
Incarcatoare de telefon, de MP3 player, boxe, imprimanta, tastatura, mouse, cabluri de alimentare... peste tot, numai cabluri. Ca o ironie, pana si routerul wireless are cabluri! Ce e de facut cand peste tot este plin de cabluri care se incalcesc, se umplu de praf si te incurca? Solutia este pe cat de simpla, pe atat de ingenioasa: "testoasele pentru cabluri".

Acestea au forma unei carapace de broasca testoasa si sunt realizate dintr-un plastic moale. Sunt extrem de usor de folosit: tot ce trebuie sa faci ca sa scapi de cablurile care te incurca este sa desfaci carapacea testoasei, sa infasori cablul, inchizi carapacea si...
gata! Ai scapat de grija "salatei de cabluri" care te incurca de fiecare data cand dadeai cu aspiratorul.

Folosind testoasele, nu mai risti sa agati din greseala vreun cablu si sa distrugi aparatele electrocasnice. Cablurile sunt protejate de praf si tu castigi spatiu.

Testoasele au trei dimensiuni: mini testoasa are diametrul de 45 de milimetri, poate aduna 70 de centimetri de cablu si este ideala pentru cabluri subtiri, cum sunt cele de la incarcatoarele de telefoane mobile sau de la casti.
O poti folosi ca accesoriu la iPod, de exemplu.

Testoasa medie are diametrul de 65 de milimetri si poti infasura in ea un un cablu de un metru.

Testoasa mare ascunde pana la cinci metri de cablu si are diametrul de 90 de milimetri.

Preturile testoaselor variaza intre 12,5 si 25 de lei. Pot fi comandate pe Internet, de la www.cableorganizer.com/cable-turtle, insa la pretul de vanzare se adauga si cheltuielile de expediere, care sunt de multe ori ridicate. Pentru o mini-testoasa, suma totala pe care trebuie sa o platesti este de aproximativ 43 de lei, insa daca te-ai hotarat sa iti "ascunzi" toate cablurile din casa, deci daca vrei sa comanzi mai multe testoase, costurile de expediere nu sunt atat de mari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod