Rolly, oul de la Sony care canta si danseaza

Sony Rolly este un player mp3 care a fost prezentat saptamana trecuta si in Romania. Are o forma neobisnuita, de ou, nu este mai mare decat palma, reda melodii in format mp3, lumineaza si danseaza...

Sony Rolly este un player mp3 care a fost prezentat saptamana trecuta si in Romania. Are o forma neobisnuita, de ou, nu este mai mare decat palma, reda melodii in format mp3, lumineaza si danseaza pe podea sau pe masa.

Playerul este dotat cu o memorie interna flash de 1 sau 2 GB, suporta conectivitate Bluetooth cu ajutorul careia poate sa redea stream-uri de pe alte dispozitive (PC, telefon etc.), bateria reincarcabila are o durata de viata de cinci ore pentru playback, 4 ore si jumatate pentru streaming prin Bluetooth, patru ore de muzica si dans si trei ore si jumatate pentru streaming combinat cu dans.


Da, ati citit bine, acest gadget nu doar canta, ci poate fi programat sa si danseze; cu ajutorul unui soft se pot edita si prestabili miscarile pe care le va face Rolly atunci cand reda muzica.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa pe 5 Nov 2008, 14:38
    Scump...

    Da, se anunta a fi destul de scump pentru un mp3 player - pentru ca asta este, pana la urma.

    0
    0

  • doolly pe 24 Oct 2008, 12:42
    oul cantator

    interesant,costa mult?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod