A doua editie a "IT Recruitment Workshop" a debutat cu un nou slogan

22 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Cea de-a doua editie a "IT Recruitment Workshop", actiune organizata de Von Consulting si dedicata recrutorilor in domeniul IT, si-a facut debutul cu un nou slogan.

Workshop-ul se adreseaza persoanelor implicate in activitatea de recrutare din cadrul companiilor cu profil IT&C sau care au departament de IT, dar si consultantilor din agentiile de recrutare care au clienti din acelasi domeniu.

"Face IT!" este sloganul care a reunit in cadrul evenimentului specialisti in resurse umane si recrutare din domenii precum IT&C, telecomunicatii, solutii pentru securitatea de retea si bancar.
"IT Recruitment Workshop" a propus expertiza tehnica si metode eficiente in sustinerea interviului pentru pozitii IT.

Editia a doua a beneficiat de o structura informativa si practica imbogatita. Sase traineri cu experienta in resurse umane, IT si project management, au sustinut prezentarea pietei de IT in functie de tipurile de aplicatii existente.

Structura a cuprins inclusiv strategii de recrutare, strategii de vanzare si intelegere a postului pentru care se recruteaza, precum si metode de abordare a canditatilor problematici.


Partea practica a constat in prezentarea de inregistrari video ale unor interviuri tehnice, precum si simularea de interviuri cu candidati pentru pozitii IT.

"Face IT!" indeamna la o informare tehnica amanuntita si relevanta in domeniul recrutarii. Misiunea workshop-ului este sa ofere o imagine de ansamblu asupra domeniului specializat al IT-ului si sa stabileasca o baza de cunostinte tehnice, precum si tactici folosite in procesul de recrutare.  

"Consider ca workshop-ul a fost o experienta necesara si benefica deoarece este dificil pentru o persoana care nu are studii de specialitate in domeniul IT sa selecteze, sa intervieveze, respectiv sa inteleaga si sa se faca inteleasa folosind termeni specializati.
Situatiile practice prezentate, continutul cursului, constituie un aport de informatii care ma ajuta sa-mi imbunatatesc activitatea de recrutare si selectie in acest domeniu", a sustinut Alina Matei, asistent resurse umane, Viveo Technology Toptech.

VON Consulting are in vedere, in martie 2009, organizarea urmatoarelor editii ale workshop-ului in Timisoara si Bucuresti.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod