Incarcatorul "la pachet" de la Philips

Pentru persoanele care raman mereu "fara baterie" la telefon, dar si pentru excursiile la munte sau in locuri fara priza, Philips a venit cu o idee interesanta: Power 2Go, un set de alimentare compact...
Pentru persoanele care raman mereu "fara baterie" la telefon, dar si pentru excursiile la munte sau in locuri fara priza, Philips a venit cu o idee interesanta: Power 2Go. Este vorba despre un set de alimentare compact, care iti permite sa-ti incarci bateria telefonului, PDA-ului, consolei PSP, iPod-ului sau media player-ului oricand si oriunde. Odata incarcat dispozitivul, acesta iti asigura pana la 30 de ore de incarcare pentru gadgetul "vlaguit".

Power 2Go poate fi deosebit de util si in calatorii, pentru ca nu mai ai nevoie de o geanta plina de incarcatoare - pentru telefon, player si alte gadgeturi care necesita incarcare la o priza.


Incarcatorul Power 2Go este prevazut cu capete conectoare pentru majoritatea brandurilor mari - Nokia (atat incarcatorul clasic, cat si cel subtire), Nintendo, interfata USB special creata pentru produsele Apple, Motorola, Sony Ericsson, Samsung. De asemenea, Power 2Go are un capat si pentru conectarea mini USB.

Incarcatorul este prevazut cu LED-uri ce indica nivelul de incarcare. LED-urile arata capacitatea ramasa a bateriei. Power 2Go este livrat, alaturi de un cablu retractabil, intr-o geanta de calatorie.

Capacitatea bateriei din Litiu-Polimer este de 2.000 mA, durata de incarcare - cinci ore, iar dimensiunile incarcatorului sunt de 87 x 60 x 16 milimetri.
Cantareste 88 de grame si se incarca printr-o priza USB.

Pretul unui dispozitiv Power 2Go se ridica la aproximativ 100 de lire sterline.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod