Gadget-uri pentru iubitorii de pisici

Pisicile isi baga coada peste tot, este un lucru stiut. De la ideea asta au plecat producatorii acestei memorii flash USB, care are forma unei cozi de pisica. Are lungimea de 20 de centimetri...

Pisicile isi baga coada peste tot, este un lucru stiut. De la ideea asta au plecat producatorii acestei memorii flash USB, care are forma unei cozi de pisica.

Are lungimea de 20 de centimetri, diametrul de aproximativ 4 centimetri si capacitatea de 2 GB.

Este ideala pentru iubitorii de pisici, dar probabil ca trebuie sa iti iubesti destul de mult pisica, daca esti dispusa sa umbli cu o coada de felina, chiar si artificiala, in buzunar sau poseta...

"Coada USB" poate fi cumparata de pe site-ul geekstuff4u.com si costa 5.300 de yeni japonezi (aproximativ 180 de lei).

Pentru iubitorii de pisici care gasesc ideea unei codite din blana artificiala exagerata sau chiar respingatoare, exista memorii flash USB in forma de labuta de pisica.



Cu o capacitate tot de 2 GB, aceste memorii sunt disponibile in mai multe culori - albastru, alb, maro, galben, negru si roz, sunt mai mici si mai frumoase (ce-i drept, nu la fel de originale cum este coada din blana artificiala) si costa 3.900 de yeni, adica aproximativ 130 de lei.

Memoriile Cat Paw USB sunt disponibile tot pe site-ul geekstuff4u.com.

Un alt gadget in forma de pisica este hub-ul USB cu patru porturi, trei pe spinarea pisicii si unul in gura acesteia. Pisica-hub are dimensiunile 7 x 10 x 2,5 centimetri si vine in doua culori: galben sau argintiu.


Din pacate, hub-urile USB in forma de pisica se vand doar in cantitati mari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod