Din programul de joi: teatru si concerte

Putem spune ca saptamana este aproape terminata. Mai e la mijloc ziua de vineri, care, de cele mai multe ori, trece repede, gratie planurilor pe care ti le faci pentru week-end. Dar, pana atunci, mai ai...
Putem spune ca saptamana este aproape terminata. Mai e la mijloc ziua de vineri, care, de cele mai multe ori, trece repede, gratie planurilor pe care ti le faci pentru week-end.

Dar, pana atunci, mai ai cateva hopuri de trecut, iar noi speram ca vei avea timp sa pui in aplicare recomandarile noastre pentru timp liber.

Iar seara se arata promitatoare: poti da o raita prin "Poiana Boilor", la Teatrul de Comedie, poti opta pentru spectacolul "Antishow" al celor de la Planeta Moldova sau te poti delecta cu note de jazz, la Taverna Viilor, unde are loc evenimentul "Jazz in Bucuresti".
Suna bine, nu?

La ora 19.30, esti invitata la Teatrul de Comedie, Sala Studio, unde va fi pusa in scena piesa "Poiana Boilor".

Spectacolul, din a carui distributie fac parte actorii Delia Seceleanu, Eugen Racoti, Serban Georgevici si Dragos Huluba, este regizat de Horatiu Malaele, dupa "Cerere in casatorie" / "Ursul", de A.P. Cehov.

Chiar daca piesa are o durata de 1 ora si 30 de minute, fara pauza, iti garantam ca nu te vei plictisi, ba dimpotriva, vei asista la un regal actoricesc.

Piesa de teatru "Poiana Boilor"

Regia: Horatiu Malaele
Cu: Eugen Racoti, Delia Seceleanu, Serban Georgevici, Dragos Huluba
Locatie: Teatrul de Comedie - Sala Studio
Ora: 19.30
Durata: 1 h 30 min.
Pret bilete: 10.60 lei

In cazul in care preferi sa te orientezi spre un alt tip de spectacol, iti recomandam "Antishow"-ul celor de la Planeta Moldova, cu Mitos Micleusanu.


"Antishow"-ul va incepe la ora 20.00 si va fi gazduit de Clubul Taranului.

O precizare trebuie facuta: spectacolul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Planeta Moldova prezinta: "Antishow", cu Mitos Micleusanu
Locatie: Clubul Taranului, de la Muzeul Taranului Roman (Soseaua Kiseleff nr. 3, sector 1, Bucuresti)
Ora: 20.00
Pret bilet: 20 lei

Tot la ora 20.00, de data aceasta la Taverna Viilor, te asteapta spectacolul "Jazz in Bucuresti", cu Jean (Giani) Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu.

Succesul de care s-a bucurat show-ul "Jazz in Bucuresti" din seara de 15 februarie, cand au concertat Flavius Teodosiu, Jean Stoian, Tudor Parghel si Stefano Priori, a determinat continuarea proiectului cu o noua serie de concerte jazz.


"Jazz in Bucuresti"
Cu: Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu
Locatie: Taverna Viilor
Ora: 20.00
Intrarea: libera, in limita rezervarilor confirmate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod